اون دفعه که رفتن آرایشگاه خانمه گفت خواهرتدچندساله از کرده چرا بچه دار نمیشه دکتر رفته مشکلش چیه؟گفتم نمیره دکتر میگه هرچه خدا بخواد...دوساعت نصیحت کرد آخر سرم گفت بچه برا چشه همین پسرت که هر ساعتی خونشونه همون جای بچشه فقط خرجیش شما میدین بعدا هم هرهر خندید
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
آرایشگاه که رفتم به منم گیر داده بود چرا ازدواج نمیکنی هی میریو میای مجردی، منم دیگه نرفتم فهمیدم فقط من نیستم به همه مشتریا یه زری میزنه با این اخلاق ، چرا حرص بخورم من که مسئول اخلاق مردم نیستم ،خودش ضرر کرد