ما کرجیم ولی حومه ی کرج جایی که هستیم کردستانی و افغانی زیاد داره ( البته زیاد داشت الان دیگه افغانی نیست) یعنی میخوام بگم داخل کرج نیستیم بعد مسخره کردن که اره ی جای بد و سطح پایین و اینچیزایید
خیلی دلم شکست یعنی کار یکی دو نفر نیستا خیلیا مسخره میکنن فامیلای مامانم همه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه املای درست یه کلمه رو بنویسند چه ربطی به تجزیه طلبی داره؟؟ کورد بوده و هست، ما خودمون همیشه م ...
عزیزم گروه های تجذیه طلبی خودشون سر تیتر زدن کرد ها هر جایی هستین بنویسید کورد اگه بنویسید کُرد به ضررمونه چرا متوجه نیستی شکل صحیح داری میگی شکل صحیح دقیقا همون کُرد هیتش
چقدر باحال بود نظرت تا به حال اینمدلی به شیطان نگا نکرده بودم خیلی جواب خوبیه به همچین ادمایی بدی به ...
قربونت به نظرمن هر ملیتی و قومی برای خودش و به اندازه خودش ارزش و شخصیت داره که باید هر فرد از اون قوم ونژاد بهش افتخار کنه اما ما بهتریم و ما اصیل تریمی وجود نداره کی میتونه تعیین کنه، و جز نفرت و غرور بی خود چیزی نداره