ما کرجیم ولی حومه ی کرج جایی که هستیم کردستانی و افغانی زیاد داره ( البته زیاد داشت الان دیگه افغانی نیست) یعنی میخوام بگم داخل کرج نیستیم بعد مسخره کردن که اره ی جای بد و سطح پایین و اینچیزایید
خیلی دلم شکست یعنی کار یکی دو نفر نیستا خیلیا مسخره میکنن فامیلای مامانم همه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه تابستون از زندگیم رو کرمانشاه بودم بعد اون آرزومه دور اطرافم کورد زیاد باشه
آنقدر مردمان با غیرت و اصیل و شریفی هستن
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
خیر درست نیست کُرد درسته پانکردیسم مینویسه کورد و یه عده که در خواب غفلتن همونو تکرار میکنن
خب چطور از خواب غفلت بیدارشیم😂قبلنم گفتم من خودم کرد نیستم نمیدونم کدومش درسته ولی تو اینستا کلی پیج دارم رقص و گردشگری و اشپزی یه سریاشون کرد هستن اینجوری مینویسن؛ نمونه ش معروف ترین سلبریتی کورد نوید محمد زاده خودش همینو زده تو بیوش تو کامنتام هی مینویسن هر بژی کورد
دیگه ما که کورد نیستم از کجا بدونیم از خواب غفلت بیدارشیم😂
یه شیطون نژاد پرست بود که گفت من از اتشم و امیزاد از خاک با اینکه سه هزار سال سجده کرد به خدا، خدا پرتش کرد پایین گفت برو گمشو تو به درد همون جهنم میخوری اینام تخم و ترکه همونن دیگه سطحشون همین قدره شما خودتو درگیر بی لول ها نکن