2777
2789
عنوان

جایی که میشینیمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 145 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا افغانی ی چیزیولی کوردا شریف ترین و باغیرت ترین قوم ایرانن

فقط از نظر خودشون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

هییی اسی جان اینجایی که من زندگی میکنم

عده ی کثیری از مردمش  بالای کوه ها زندگی میکنن 

والا بیای خونه این عزیزان و ببینید بخدا به مکانی که زندگی میکنی امیدوار میشی 

استارتر مهم سلامتیه و دل خوش 

ولی خوب میتونید به فکر پیشرفت باشید حتنا تلاش کنید خودتم همینطور که یه پله برید جای بهتر شاید این کارشون باعث شه یه حرکتی بزنید خیلی ناراحت نکن خودتو

چرا باید از ترک ها فرارکنیم؟ من خودم ترکم دیدی که اولین نفر از اسم کوردها دفاع کردماصلنم تجزیه طلب ن ...

سخت نگیر رفیق 

تو کشورمون متاسفانه قوم های با اصالت همشون تجزیه طلب حساب میشن 

خودم بلوچم 

خییییییییلی این حرف و بهم زدن 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من کورد نیستم ولی یه جوری گفتی کوردستانی زیاد داره بهم برخوردبعدم باید بنویسی کوردنه کرد

تو زبان فارسی کرد و کردستان نوشته میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یه تابستون از زندگیم رو کرمانشاه بودم بعد اون آرزومه دور اطرافم کورد زیاد باشه

آنقدر مردمان با غیرت و اصیل و شریفی هستن

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

خیر درست نیست کُرد درسته پانکردیسم مینویسه کورد و یه عده که در خواب غفلتن همونو تکرار میکنن

خب چطور از خواب غفلت بیدارشیم😂قبلنم گفتم من خودم کرد نیستم نمیدونم کدومش درسته ولی تو اینستا کلی پیج دارم رقص و گردشگری و اشپزی یه سریاشون کرد هستن اینجوری مینویسن؛ نمونه ش معروف ترین سلبریتی کورد نوید محمد زاده خودش همینو زده تو بیوش تو کامنتام هی مینویسن هر بژی کورد

دیگه ما که کورد نیستم از کجا بدونیم از خواب غفلت بیدارشیم😂

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫

کرد باشن که خیلی خوبه  افغانی ها هم میگی نیستن لابد رد مرز شدن رفتن به کشور خودشون دیگه چی میگن فامیلاتون!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یه شیطون نژاد پرست بود که گفت من از اتشم و امیزاد از خاک با اینکه سه هزار سال سجده کرد به خدا، خدا پرتش کرد پایین گفت برو گمشو تو به درد همون جهنم میخوری اینام تخم و ترکه همونن دیگه سطحشون همین قدره شما خودتو درگیر بی لول ها نکن

سخت نگیر رفیق تو کشورمون متاسفانه قوم های با اصالت همشون تجزیه طلب حساب میشن خودم بلوچم خییییییییلی ...

متاسفم

درک میکنم شنیدنش حس بدی داره

ولی به نظرمن ک اینطور نیستید خیلیم خوبید❤️

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫