2777
2789
عنوان

ستاره هستم ❌ میشه خودتونو بذارین جای من خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 73 پست
آخی عزیزمبرو پیش دعا نویسشاید فکر کنی گناه کبیره است و ایناولی بنظرم تا وقتی دعای بد نگیری برا کسی گ ...

نمیشناسم دعانویس 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به ذهنم اینجوری رسید که اگه جای مطمئن داری. پولاتو طلا بکن. هیچی باهاش نخر نه ماشین نه پول رهن خونه. فقط طلا کن. میتونی بزاری صندوق امانات بانک. بعد که دوره خدمتت تموم شد و میتونستی انتقالی شهر دیگه بگیری. برو یه شهر دیگه طلاهاتو بفروش خونه بگیر. دست خواهرتم بگیر ببر. به هیچکسم دربارش چیزی نگو که اصلا چه تصمیمی داری یا کدوم‌شهر میری. فقط یه روز دست خواهرتو بردار و برو

دنبال مادرم که نمیرم چون اونم خانواده داره هیچ وقت قبول نمیکنه اگه دنبال اذیت بود که نمیرفت انتقالی ...

میدونم عزیزم من ترم اولم بهمن شروع میشه زیاد اطلاع ندارم

برا ثبت نام اداره ناحیه قبولیم رفته بودم که از شهر خودم یه بیست دقیقه اینا فاصله داره اونجا گفتن از لحاظ قانونی بعد دوسال خدمت میتونی درخواست انتقالی بدی 

حالا دقیقشو نمی‌دونم

ولی کاش با یه آدم خوب ازدواج کنی زودتر راحت شی

دختر خوب چشم بهم بزنی ۶ سال تموم شده بیا به جاش به عنوان کمک کن ترک کنن

میدونی تو این سال ها چند بار فرستادیم کمپ 

همونن اصلا نمیخوان که ترک کنن

اینا زندان هم افتادن 

میدونم عزیزم من ترم اولم بهمن شروع میشه زیاد اطلاع ندارمبرا ثبت نام اداره ناحیه قبولیم رفته بودم که ...

بعد ۲ سال سابقه تجربی میتونی 

اونم انتقالی نه جابجایی یعنی یکی باشه که از اون شهر بیاد شهر شما و باهم جابجا بشین 

میدونی تو این سال ها چند بار فرستادیم کمپ همونن اصلا نمیخوان که ترک کنناینا زندان هم افتادن

من خودم یه عموم این مدلیه وگرنه بقیه فامیل همه سالم حتی خانوادم معلمن اما عموم خیلی میتریم

تمام نگرانیمم از اینکه پارتنرم خوشش نیاد می‌دونم چی میگی

دختر خوب چشم بهم بزنی ۶ سال تموم شده بیا به جاش به عنوان کمک کن ترک کنن

این همه بلا اوردن سرش کمک کنه ترک کنن؟

ادم معتاد نخواد هیچکی نمی تونه کمکش کنه

بسه دیگه اسی چقدر میتونه ناجی اینو اون باشه

نمیدونم دادگاه چطور صلاح داده تورو بده دست پدرت با این اوضاعی که دارن

چون مادر دو بچه ۲۰ روزشو کذاشته بود خونه تنها و رفته بود و همسایه بالایی با سروصدای ما و پلیس و خبر دادن به عمم و شوهر عمم مارو از خونه اوردن بیرون و این قضیه صورت جلسه شد 

وگرنه شما خودتم بخوای بچه شیرخوار به پدر نمیدن

کاش بتونی به طریقی حداقل به شهرلی اطراف انتقالی بگیری بهشون بگی مجبوری فرستادنت باید بری

میدونم که بابام میاد ابجیمم میاره و دیگه نمیرن و من باید یه معتاد و یه معلول نگه دارم 

یعنی همه چیز مثل الان 

میگی باباتو نذار؟

نمیتونم بابام کتک میزنه 

همین الانشم من ملیون ملیون پول به بابام میدم البته پول زور