یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وااااااای دقیقا🤣🤣مامان منم میگه مثلا برو لباس بنفش رو بیارمیگم بنفش کدومه دیگه؟ منظورت همون آبیه ه ...
مامان من بدتره یه کیف مدارک داره مشکیه یه بار میگه اون کیف طوسیه رو بیار یه بار سبز یه بار آبی یه بار سورمه ای همون یه کیف رو هزار رنگ میبینه نمی دونم چرا
وااااااای دقیقا🤣🤣مامان منم میگه مثلا برو لباس بنفش رو بیارمیگم بنفش کدومه دیگه؟ منظورت همون آبیه ه ...
مامان من دستمال آشپزخونه هاش هر کدوم مخصوص یه چیزه مثلا میگه با آبیه ظرفای ابچیک خشک کن بزار سر جاش میری آبیه رو برمیداری میاد داد میزنه میگه این برا تمیز کردن میز بود چرا اینو برداشتی بعد میره یه زرد میاره میگه گفتم با این پاک کن 😂😂
اون روز شوهرم یه کاپشن سبز و نشونم داد گفت نظرت درباره این قهوه ای چیه😐 گفتم این سبز که. بعد به فروشنده بدون اشاره گفت کاپشن قهوه ایه چند؟ اونم کاپشن سبز رو دقیقا برداشت قیمت داد. هنوزم فکر میکنم من چشمام مشکل داشت