2777
2789
عنوان

دیروز ژل گونه وچونه ام و تمدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم فک باید بیشتر باشه درسته؟

درسته ولی من نزدم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
دردش از شید لب بیشتره یا کمتر😂قشنگ شده مبارکت باشه

من شید لب نکردم ولی تحمل دردم خیلی زیاده

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
فیلر گونه ،باعث لیفت هم میشه؟

بله عزیزم،با تکنیک تزریق ام دی کدز

خیلیم عالی و طبیعیچونتون قبل تزریق فیلر چطوربود؟

یه چونه ی کوتاه

من خیلییییی زدم. مارکای گرون و خوب زدم دکترای خیلی خوب رفتم چند بار پشت سر هم تمدید کردم رعایت کردم. ولی نمی‌دونم چرا جذب میشه هیچ ژلی نمی‌مونه تو صورتم، ژل لب و چونه میزنم دو هفته اول انقد خوشگله ولی بعد دو هفته دیگه هیچی تو صورتم نیست 

کورد✨⭐