2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اونقدر تند میرن بی احترامی میگنن یچی میگیم میگن ترکا بدن🤣 چ وضعشه چن سالتونه زشته بزرگ شید

میدونم یجوری کامنت میزارن انگاردشمن چندین سالشونیم انگارازتخریب کردن حالشون بهترمیشه نمیدونن باتوهیناشون فقط باعث تفرقه بین مردم میشن .

شیراز بیا معتادش میشی😂😂شهر تو دلی هستشراب شیرازُ بوی بهار نارنجُ.........تبریز هم بسیاااار شهر زیب ...

الان مثلا ایشون شیرازی اصیل فکر کنم

واقعا با ادب و با فرهنگه

توهینم نمیکنه

بر خلاف یه عده ...که اصلا ارتباطی هم ندارن به این تاپیک😄

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اره والا شیراز هزاران بار بهتر از اصفهانهشیرازی ها هم همینطور

میشه لطفا جوری نظر بدید که به مردم بقیه شهرها توهین نکنید؟؟؟ خوبه یه نفر در مورد شهر شما اینجور بگه 😡😡😡😡😡

صد در صد ولی ترکا اگه بهشون توهین نشه بی احترامی نبینن خودمونی رفتار میکنن الان بعضیا خودشونو میزنن ...

چقدر حق گفتی عزیزم..

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

ول الهبی نفرین هوشو کسسه بولر کیم تارتان پارتان دییر کیم دوزدال دان آتیلان داش توپوغا دیرگوی او قدر ...

بابا چوخ اضافه دانیشیر نیه پیس جلوه وریر بی غیرت لیخ دان گچیپ دا منیم اوقدر دوستوم وار دانشجو ده تبریز ده اله راضی دی بیر نفر گورسه دییر بس باش چسیریخ بوردا🤣

والا کلی دوست شيرازي داریم خیلی ناراحتن از حضور افغانیا میگن تا چشم کارمیکنه افغانی ریخته

بعضی مناطق اره عزیزم (کم دیده میشه)

ولی همه جاش که اینجوری نیست💙

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مشهد نمیزارن برم اصفهانم خیلی بد گفتن دربارش اما دوست دارم برم

اصفهان با تهرانیا خوبن! بعید میدونم چه شیراز و چه تبریز از لحاظ امکانات مثل اصفهان باشن! به عنوان کسی که توی تهران بودی حتی مشهد هم با اون همه امکانات اذیتت ممکنه بکنه چه برسه به بقیه جاها! منطقی تصمیم بگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم