2777
2789

نرو تبریز خودت رو بدبخت نکن 

دوستم رفته سر یکسال افسرده شده 

من تو انتخاب رشته همه جا رو زدم به جز تبریز و ارومیه 

حتی هم خوابگاهی که ترک اردبیله میگه تبریز برای غیر تبریزی ها جهنمه 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر من به شخصه تبریزو پیشنهاد میکنم هم مسیرش بهت نزدیکتره هم خودت اصالتا ترکی منم بزرگ شده تهرانم ولی دانشجوی تبریزم و فوق‌العاده راضیم بازم خودت ببین تصمیمت چیه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
درسته ممنونم😘شیراز گرم و خشکه؟

شیراز نه اونقدرا هم خشک نیست از اصفهان که من بودم هوای بهتر و  مرطوبتری داره .  زمستونا اونقدر سرد نیست ولی تابستونا هم اذیت کننده نیست من هوای شیرازو دوس داشتم کلا همه چیه شیراز.  مردم شهر هوا همه چیزو دوست داشتم و اصلا اونجا حس غربت اذیتم نکرد خوش بودیم واقعا . 

چرا گرم نمیگیرید؟من انقد متعصبم بخاطر همون رگ کوچولو ترکی ک دارم ب تبریز از ته دل حس بهتری دارم 😄

گفتم به اندازه تورک ها گرم نمیگیریم

دلیل زیادش برمیگرده به سیاست فاشیست و تحریف تاریخ و خود برتر بینی یه عده

مثلا یه نمونه بارزش بخوام مثال بزنم خیلی از مفسران و مثلا دبیرها به دید منفی به واژه ترک نگاه میکنن.مثلا از نظرشون تو اشعار حافظ هرچی واژه ترک در معنای مثبت هست به معنای زیبا رو هست و ابدا به نژاد تورک ربطی نداره. ولی هر چی واژه با بار منفی هست حتما حتما منظورش نژاد تورک

والا حافظ اگه اهل این عقده بازی ها بود الان بعد از چندین صد سال هم اسمش زنده نمی‌موند

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
استارتر باور کن جوون های تبریز الان خیلی با فارسا رابطه خوبی دارن دیدم ک میگم الان مونده به انتخاب خ ...

من دوستای تبریزی دارم که عاشقشونم امیدوارم استارترم آدمای خوبی جلوش دربیاد

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
خیلی اغراق میکنی به نظرمدرسته با غیر تورکا زیاد گرم نمیگیریمولی مثلا تو دوران دانشجویی و... چه اتفاق ...

چطوری ربط دادی به شوهرم؟؟ مگه گفت میخواد شوهر کنه؟

فرهنگ ما خیییلی با فارس ها فرق داره

تو الان تا صبح هم دفاع کنی من واقعیت رو میگم

اینجا میاد دختر به خودش میاد میبینه مونده بین یه عده ادم که مثل روز اولش نیستن من یه زنم که سالهاست دارم با انواع ادم ها رفت امد میکنم معلومه فقط به خاطر شوهرم نمیگم

در ضمن سگ شوهرم می ارزه به هزار تا مرد دیگه

سرشو انداخته داره زندگیش رو میکنه ربطی به الاف های این شهر نداره

خودم. دانشجو بودم عزیزم. بهترین شهر برای تحصیل مطمعن باش و اینک تبریزی نیستم از روی تعصب گفته باشم،ب ...

من خودم پرستارم شوهرم پزشکه عزیزم😐شوهرم شهیدبهشتی تهران درس خونده خودم دانشگاه ایران تهران خوندم😐

تعجب میکنم میگی شیرازبهترین دانشگاه پزشکیوداره من همکارم داروسازی اونجاخونده وازهرنظرعالیه من نمیگم تبریزبده ولی اگه فازمقایسه باشه قطعاشیرازسرتره🤨ازهمه نظرم منم شبرازی اصلانیسم وشیرازم زندگی نمیکنم ولی این حرف شماروتکذیب میکنم شمادانشجوتبریز بودی دانشجوشیرازنبودی که شمابُعد خوب تبربزودیدی ولی مال شیرازوندیدی وگرنه قطعاشیرازبهتره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

شیراز کثیفه؟🫣نمیدونم...اینو قبول ندارم ولی خب اینکه مهاجر زیاد داره رو قبول دارم شیراز یجورایی قطب ...

من نمیگم شیراز بده 

من میگم شیراز این دو مورد هم داشت

من بعنوان مسافر شهر رو از نظر رسیدگی شهرداری بسیار ضعیف دیدم

من اصفهان و تبریز هم رفتم و خیلی خیلی تمیزتر بود

مخصوصا اصفهان از نظر فضای سبز نسبت به اینکه شهر خشکی هست  حتی از شهر من که خشک نیست بسیار بهتر کار شده بود توسط شهرداریش

والا استارتر  از توی همین تاپیک و برخورد کاربرهای ترک زبان به راحتی میشه تصمیم گرفت کدوم شهر بهتره 🤣

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
اونایی میگن شیراز مث تهران تا حالاتهران ندیدن که هیچ شهرای دیگه رو هم غیر شیراز ندیدن

خودمم جز تهران که زندگی کردم و شهرای شمالی و مشهد و همدان جای دیگه ای ندیدم برام قابل باوره هرکی هرچی میگه😂😂

.

والا استارتر از توی همین تاپیک و برخورد کاربرهای ترک زبان به راحتی میشه تصمیم گرفت کدوم شهر بهتره � ...

نه خب همه روی قومیت خودشون تعصب دارن عجیب نیست

منم یکی بگه تهران اینطوریه اونطوریه بهم برمیخوره

.