2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تبریز نبودم فقط شنیدم اونجا خیلی از مهاجر ها استقبال نمیشه و احساس غریبی میکنی. ولی ارشد شیراز ...

فکر کنم اون مال قبله که مثلا ادمای مسنشون شاید اونطوری بودن 

منم تصور خاصی ندارم اصلا 

.

عه چرا؟

من باشم میرم تبریز 

شیراز آب وهواش خشکه.... 

تبریز سرده خوبه 

قیمتام تبریز پایین تره اگه بازارشو بشناسی  شهر خیلی تمیزیه من تابستون اونجا بودم برخلاف تبلیغات مجازی ام که همش بدگویی میکنن متعصبن فلان خیلیم غریب نواز و مسافر دوست بودن اگه سوالی یا کمکی لازم داشتم کمک کردن 

مردم شیرازم خیلی خون گرم و باحالن  دانشگاهاشم خفنن و سختگیر 

درمورد خوابگاهم اگه پزشکی میری تبریز خیلی بهتره ... نامبر وان ترین خوابگاه مال تبریزه  

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
تبریز بیا واقعا خیلی دانشگاه خوبی داره نگران زبانشم نباش استاد اول میپرسه فارس زبان داریم؟ بعد به اح ...

چه خوب

اتفاقا خیلی دوست دارم یاد بگیرم

بابامم خوشحال میشه بنده خدا ک ترکی از خونمون حذف نشه😂

.

اول هر کدوم بهت نزدیک ترهدوم هر کدوم بهت نزدیک ترهسوم هر کدوم بهت نزدیک ترهاگه فاصله ت یکسانه اگه تر ...

تبریز نزدیک تره 

ترکی رو میتونم از بابام یاد بگیرم

اما میگن شیراز هم خیلی خفنه نمیدونم

.

قطعا شیراز

من از همه شنیدم که ترکا و تبریزی ها خیلی نسبت به غریبه ها گارد دارن و بعضی اساتید برای اذیت کردن دانشجو ها کلا ترکی حرف میزنن

کلا غریبع نمیپذیرن و نژاد پرستن

بعد شیراز خب همه فارسن و بسیاااارررر هم شهر خوبیع