2777
2789

قبلش یه دفتر بردارین بنویسید چه همسری میخاید. سلامتی و اخلاق و همه چی...بعد خودتونم به اون ویژگی ها نزدیک شید. تو اجتماع باشید تمیز و اراسته روابط خوب...کنارشم این دعاها. ذهنتونو محدود نکنید ممکنه خاستگار از جایی بیاد که اصلا فکرشو نمیکنید. ختما زیادن کم کم میزارم تاپیکو سیو کنید. نتیجه گرفتید برای کسایی که این ذکرارو دادن دعا کنید

و اما ختم اول:

یه ختم مجرب و فوق العاده برای ازدواج هست که با چشمای خودم دیدم دو نفر ازش نتیجه گرفتن .

ازتون می‌خوام اگه این ختمو انجام دادید و نتیجه گرفتید صد تا صلوات به نیت عاقبت بخیری و حاجت رواییم بفرستید .

اول از همه در نظر داشته باشید که اگه قراره این ختمو انجام بدید . حواستون به روابطتون با نامحرم باشه . چه تو فضای مجازی چه واقعی .

قضیه به این صورته که یه دختر خانوم حدود ۳۵ ساله با مادرش زندگی می‌کرد و کاملاً ناامید بود نسبت به قضیه ازدواج . تا اینکه با یه بنده خدایی دوست میشه و یک شب خواب مرد پاک و بزرگی رو می‌بینه . خوابشو برای دوستش تعریف می‌کنه . و تصمیم می‌گیرند برای درست شدن ازدواجش به اون فرد مراجعه کنند . اون فرد هم دقیق نمی‌دونم به صورت حضوری یا تلفنی باهاش صحبت کردن این ختم رو بهشون یاد داد که این دختر خانم انجام بده و گفت در عرض ۴ ماه نتیجه می‌بینه . هیچ پولی چیزی هم نگرفت فقط این ختمو بهشون یاد داد . ملا و دعانویس و این چیزا هم نبود . خلاصه که این دختر خانم به طرز معجزه آسایی ۴ ماه بعد ازدواج کرد و  چند تا بچه داره و خلاصه رفت سر خونه زندگیش . بعد از اون این ختم رو به یه خانم دیگه یاد دادن که یه دختر ۱۰ ساله داشت و بیوه بود . این خانم هم بعد ۱۰ سال سختی این ختم را انجام داد و ازدواج کرد .

به دلم افتاد بیام این ختمو اینجا بگم شاید کسی مشکلش حل شد و اگه دیدین نتونستین انجامش بدید یا نتیجه نگرفتید بدونید که هنوز موقع زمان ازدواجتون نیست .

این ختم به این صورته که باید در عرض یک روز تمام بشه . یعنی یک روز از صبح بلند می‌شید و ۴۲ مرتبه سوره احزاب رو تا شب می خونید تموم می‌کنید . اون روز از خونه نباید بیرون برید و از زمانی که شروع کردید خوندن قرآن رو بینش نباید با کسی حرف بزنید .

حالا دقیق نمی‌دونم ۴۱ بار بود یا ۴۲ بار ولی برای اینکه ختم خراب نشه همون ۴۲ بار رو بخونید .

می‌تونید از همین الان برنامه‌ریزی کنید فردا بعد از نماز صبح شروع کنید .

موفق باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ختم دوم:

دوستان عزیز سوره مزمل هست ❤️

اول از همه شما باید پاک باشید و پریود نباشید و باوضو باشید...

اگه بعد نماز صبح بخونید که عالیههه👌

اگه نه بعد نماز شب(نمازتونم باید اول وقت باشه) ، من خودم چون صبح ها گاهی خواب میومونم بعد نماز شب میخونم،( چون یک شب هم نباید فاصله بیفته یا فراموش کنید)

و باید با تمام وجود بخونیدش

♥️ به این صورت که :

نیت 11 روزه میکنید ...

توی این 11 شب

وقتی نمازتون تموم شد

تو همون سجاده رو به قبله،

بدون اینکه با کسی صحبت کنید

بلافاصله قران باز کنید،  نیت کنید،

بعدش باید 11بار سوره مزمل بخونید

اماااا به این صورت که..

(یک مرتبه سوره مزمل میخونید +بعدش این دعایی که عکسش گذاشتم میخونید+و 11 بارم صلوات بر محمدوال میفرستید =که این میشه یک دور ، که این کار باید 11بار انجام بدید هرشب)

من هر بار خوندم یا حین خوندش یا پایانش شب یازدهم یا نهایت تا یک ماه بعدش برام خواستگار اومده، تاحالا نشده خونده باشم اما برام خواستگار نیومده باشه، یکی از دوستانم از همین طریق ازدواج کرد،

با ایمان و با یقین بخونید حتما خواستگار میاد

ختم چهارم:

چله سوره حشر معجزه میکنه همینکه نیت کنی و بگیریش شروع کنی یه هفته بگذره در خونتون پر خواستگار میشه فقط اینطوریه ک باید روزی یکبار ک تا چهل روز میخونیش بکنار بنویسیش روی ی برگه کاغذ بزاری جایی ک همیشه جلو چشمات باشه میتونی صفحه زمسنه گوشیت بزاری

ی بار گرفتم نمیدونم مشکل از من بود حتما ک جواب نگرفتم شاید گناه کردم

نماز غفیله هم شنیدم یه نغر خوند به عشقش رسید اما دارن جدا میشن پس حتمااگ خوندی بگو صلاحتو خدا درنظر بگیره. در کل اگه پسره سسته یعنی صلاحت نیس

ختم پنجم:

خواهر من۳۲سالش بود هرکی میومد انگار دعا نوشته باشن جور نمیشد که نمیشد.مادرم اولین روز ماه قمری که میفته تو دوشنبه شروع کرد به خوندن سوره واقعه تا چهارده روز.طریقه ختم بزنید تو اینترنت هست.روز اول یکی روز دوم دوتا روز سوم سه تا همینجوری تا اخر.یه دعای خواص هم داره.هنوزبه نصف نرسیده خواهرم ازدواج کرد.خودشم باورش نمیشد

ختم ششم:

تو قنوت نماز بگو:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّهَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا (سوره فرقان / آیه 74) 
من خوندم، برای خودم پیش اومد. به هرکسی هم گفتم براش پیش اومد.
ان شالله براتون بهترین اتفاق بیفته 

ختم هغتم:

ختم ازدواج امام هادی تو نت بزن میاد برات از ولادت امام هادی تا ولادت امام حسن عسکری باید انجام بدی خیلی هم آسونه ...من هر بار این ختمو برداشتم قبل از اینکه تموم بشه خواستگار میومد تا اینکه ازدواج کردم