2777
2789
عنوان

شما خودتون همه نقاشی و کاردستی بچه تون انجام می‌دین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
پسر منم همه چیش تو مدرسه بود سر بی مسئولیتی مدیر و مربی که فقط میخواستن پول بچاپن از شنبه پیش دبستان ...

مگه تو کانال نمیذاشتن عکس فعالیت هارو

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

دوره زمونه فرق کرده حداقل سالهای اول باید خودمون کمک کنیم وگرنه همکلاسیاشون که مادرا درست میکنن و ای ...

دقیقا ،من پسرم سال پیش چندتا کار علوم و خودش انجام داد.خوب در برابر بقیه بچه ها که مامانشون انجام داده بودن زیاد خوب نبود بچهها مسخرش کرده بودن معلم دعواشون کرده بود که ینفرتونم خودش انجام میده نمیذارینش،البته خداروشکر پسرم اعتمادبنفسش بالاس با این حرفا ناراحت نمیشه جواب میده،درکل خیلی بچه ها روشون اثر میذاره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوره زمونه فرق کرده حداقل سالهای اول باید خودمون کمک کنیم وگرنه همکلاسیاشون که مادرا درست میکنن و ای ...

شخصیت بچه توی همون سال های اول شکل میگیره

این کار ضربه بزرگی به بچه وارد میکنه

اتفاق خاصی نمیفته اگر  کاردستی بقیه بچه ها بهتر باشه

البته این رو همینجوری گفتم وگرنه که صلاح مملکت خویش خسروان دانند

مگه امتحانای ترمشون شروع نشده؟تازه جشن ۱۰۰ گرفتن؟پسرم امروز نگارش دارههفته اینده هم املا و ریاضیبقیش ...

من پسرم کلاس دومه 

از هفته قبل ارزشیابی هاشون شروع شده .صد رو هم چند روزه یاد گرفتن ولی امروز رو براشون جشن تعیین کردن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
مگه تو کانال نمیذاشتن عکس فعالیت هارو

نه فقط زنیکه عوضی هر ثانیه شماره کارت میداد

بعد خیلی جالبه برای اینکه مدرسه شو عوض کردم،و یه تومن از شهریه رو ندادم بیا ببین چجوری مث پیرزنای بی شخصیت منو ناله نفرین کرده

من دیگه جواب ندادم ولی اون پولی که این از من گرفت،حلاله؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من پسرم کلاس دومه از هفته قبل ارزشیابی هاشون شروع شده .صد رو هم چند روزه یاد گرفتن ولی امروز رو براش ...

خب منم چون پسرم دومه باهم مقایسه کردم عزیزم😘

اینا خدارو شکر جشن ۱۰۰ و جشن یلدا افتاد به تعطیلیا

نگرفتن دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه فقط زنیکه عوضی هر ثانیه شماره کارت میدادبعد خیلی جالبه برای اینکه مدرسه شو عوض کردم،و یه تومن از ...

چقدر دادی تا حالا

کلن همه جا همینه دیگه ب ما گفتن دومیلیون بدین برا جشن سالانه

ک فقط یلدا و چهارشنبه سوری و روز کودک بود

چی خریدن هیچی یکم پفیلا یدونه کیک

خب منم چون پسرم دومه باهم مقایسه کردم عزیزم😘اینا خدارو شکر جشن ۱۰۰ و جشن یلدا افتاد به تعطیلیانگرفت ...

آها اوکی :))))))))

برا ما که بعد تعطیلات هم جشن یلدا گرفتن امروز هم که جشن صد ....بیکار نمیزارن ما رو ....هر دفعه یه برنامه ای برا ما دارن ...بخدا بیشتر از خود بچه ها ما درگیریم ...خسته شدم بخدا ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
چقدر دادی تا حالاکلن همه جا همینه دیگه ب ما گفتن دومیلیون بدین برا جشن سالانهک فقط یلدا و چهارشنبه س ...

بخدا برای یلدا چقد پول گرفتن

بعد دریغ از یه ذره خوراکی که بچم بخوره

کادویی که دادن هم پسرم گفت اینو تو خیلی وخ پیش برام شکلشو خریده بودی به چه دردم میخوره

۱۰تومن گرفته بود 

۱ مونده بود که این ماه بدم

ساعت کاریشون ۹تا ۱۱ونیم بود

شوهرم ۱۱وربع رفته بود سراغ پسرم دیده بود همه تو خیابونن بچه ها

قاطی کرد دیگه گفت من نمیخوام بچم بیاد اینجا

آها اوکی :))))))))برا ما که بعد تعطیلات هم جشن یلدا گرفتن امروز هم که جشن صد ....بیکار نمیزارن ما رو ...

منم اعصاب برام نمونده

هی پول 

پول 

پول

تو این وضعیت

بخدا برای یلدا چقد پول گرفتنبعد دریغ از یه ذره خوراکی که بچم بخورهکادویی که دادن هم پسرم گفت اینو تو ...

وای چ بد

ما برا کل سال شهریه ۸ و نیم هست

درسته خیلی خوب نیستن ولی خوب در کل متوسطه اموزش هم معمولی فقط نقاشی و خط شکسته اینا

وای چ بدما برا کل سال شهریه ۸ و نیم هستدرسته خیلی خوب نیستن ولی خوب در کل متوسطه اموزش هم معمولی فقط ...

عزیزم اینا باید دست ورزی کار کنن که سال دیگه برای اول ،بتونن مشق بنویسن

پسر من کلا از اول سال ۹صفحه دفتر شطرنجی کشیده

بهش میگم تو کلاس چکار میکنی

میگه فقط بازی میکردیم

پسرم نصف شده از بس تو کلاس هیچی نخورده

۱۰۰بار به معلمش گفتم خواهشا تغذیه پسرمو از کیفش دربیار

بچم تا بهش نگی،نمیدونه که باید بخوره

ولی بخدا هرروز تغذیه شو برمیگردوند خونه

پسره من هنوز مداد دست گرفتن بلد نیست

خب برا چی انقد پول دادم؟

که بچم فقط بره،خودم خونه راحت باشم؟؟؟؟؟؟؟

فرستادم اماده بشه برای اول 

عزیزم اینا باید دست ورزی کار کنن که سال دیگه برای اول ،بتونن مشق بنویسنپسر من کلا از اول سال ۹صفحه د ...

از اموزش پرورش شکایت کن این پول مفت خور هارو

از اموزش پرورش شکایت کن این پول مفت خور هارو

حوصلم نمیکشه عزیزم

اون روز که شوهرم بهش زنگ زد وسایل و مدارک پسرمو حاضر بذار بیام ببرم

زنیکه انقد فحاشی کرد

منم فقط برام مهم بود دیگه نبینمش 

اینکارا یه کفش آهنی و اعصاب فولادی میخواد

من ندارم

فک کن داد میزد میگفت کاری میکنم هیچ مدرسه ای بچتو راه نده دیگه 

شوهرم هم گفت هرکار میخوای بکن من با تو بحثی ندارم فقط مدارکو اماده کن