2777
2789

سلام دوستان من از یکسال بیشتر هست ک 

درگیر بیمارستان و دکتر هستم  بخاطر ناباروری 

توی این یکسال و نیم  تمام سعیمو کردم گناه نکنم و نمازهام بخونم و به امام ها متوصل شدم به شهدا ک در این راهی ک دارم تلاش میکنم موفق بشم و نتیجه بگیرم 

این نکته رو بگم من خیلی سال در انتظار بچه هستم ولی این یکسال و نیم پروسه ای وی اف همون کاشت جنین  انجام میدادم

دیگه از هزینه هاش از رفتو امداش از هزارجور دارو قرص خوردن چیزی نمیگم 

حرف اصلی من اینه من تلاشمو میکنم عبادتمم و توسل هم میکنم اگه قرار نتیجه نبینم واقعن  حرفم این نیست باشه صلاح بوده با ای وی اف هم نتیجه نگیرم

اما چرا کلی بلای دیگه سرم اومده  کجای راهو دارم اشتباه میرم کمکم کنید ...بلایی ک‌میگم مربوط به همین دکتر رفتناس بجای اینک پیشرفت کنم به هدف نزدیک بشم انگار دارم دور میشم و درد جدید پیدا میکنم

حالا اینجا بازگو نمیکنم شاید خیلیا اصلن متوجه حرفام نشن و حتی همین ای وی افی ک گفتم خیلیا ندونن چی هست

بگید من چیکار کنم 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

عزیزم انشاالله که هرچه زودتر به خواسته هات میرسی اما من در واقعیت دیدم اگر کاری کنی که دیگران در حقت دعا کنن واقعا برای زندگی آدم خیلی خوب میشه مثلا کمک به دیگران نه فقط مادی در حدی که بتونی و اون شخص دعات کنه واقعا تاثیر میذاره اما یه قسمتی از اعمالی هم گفتی خب در واقع وظیفمونه انجام بدیم نه به این دلیل که بخواهیم دعامون برآورده بشه بدون هیچ چشمداشتی باید انجامشون بدیم از خدا میخوام به آرزوهات برسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درکت می کنم. 20 سال طول کشید تا مادر بشم

انگار هیچ کس هیچ جوابی نداره

یجورایی میترسم از عبادت و توسل شدن از دعا کردن میترسم

همش میگم دعا میکنم‌میرم اما ناراحت برمیگردم

زمانی ک به خواستت رسیدی یادت میاد اخرین بار چیکار کردی ؟

زیاد استغفار کن 

البته به این معنا نیست که شما گناهکار هستی 

ولی آیه قرآن هست که فرموده اگر استغفار کنید اموال و فرزندانتان زیاد میشن

هر روز با توجه کامل هزار بار یا بیشتر استغفار کن مخصوصا در ماه رجب که ماه استغفارهست

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 

البته درسته که گناه نکردن و نماز خوندن در زندگی ما تأثیر مثبت داره، اما در واقع اینها وظیفه‌ی ماست تا زندگی انسانی و روحانی خوبی داشته باشیم. شما وظایف الهی رو همچنان انجام بده و دعا و توسل کن و نتیجه رو به خداوند بسپار. اون همه چی رو خوب میدونه.

در راه خدا خستگی ناپذیر باش بالاخره جایزه بهت داده میشه انشاا....

البته درسته که گناه نکردن و نماز خوندن در زندگی ما تأثیر مثبت داره، اما در واقع اینها وظیفه‌ی ماست ت ...

ممنون امیدوارم من فراموش نشم

گاهی فک‌میکنم درسته هرکسی تو زندگی ممکن سختیهاش از من بیشتر باشه و اول اونا در اولویت هستن

اما مشکلات منم برای من سخته کلا داغون و نابود شدم  ای کاش نوبت حاجت روایی منم برسه

انگار ته صفم دیده نمیشم 

انگار هیچ کس هیچ جوابی ندارهیجورایی میترسم از عبادت و توسل شدن از دعا کردن میترسمهمش میگم دعا میکنم‌ ...

بله یادم میاد. خون گریه می کردم. تنها امیدم خدا بود. یه جوری با گریه با صورت افتاده بودم زمین. نماز علوی مصری خوندم. و به امامزاده محمد حسن (مومدحسن) و امامزاده مبرقع و سید محمد دخیل بستم

بله یادم میاد. خون گریه می کردم. تنها امیدم خدا بود. یه جوری با گریه با صورت افتاده بودم زمین. نماز ...

منم دقیقن همین حالو دارم فقط امیدم خداست

خدا برای منم معجزه کنه 

ای وی اف اخرین تلاشمه جنین اخریش مونده اگه نگیره

دیگه هیچ راهی برای مادر شدنم نیست 😭

هرکه در این درگه مقرب ترست

جام بلا بیشترش میدهند

اولا شما عبادت میکنید که حاجات و خواسته های قلبی خودتون رو از خدا بگیرید...که این پایین ترین سطح عبادته...خدا رو به خاطر خودش ستایش کنید نه برای خواسته های دل خودتون.

دوما اگر به این موضوع بخواین فکر کنین که عباداتتون بی تاثیره ائمه و پیامبرا بیشتر باید شاکی باشند چون اونها بنده های مخلص خدا بودن اما سختی و بلا خیلی بیشتر کشیدن.

سوما یه وقتایی ما یک چیزهایی رو با تمام وجودمون طلب میکنیم که به صلاح ما نیست، خیلی پیش اومده که فردی از خدا بچه خواسته و خدا بهش داده ولی همون بچه بلای جون پدر و مادر شده...

از خداوند خیر بخواید و آنچه که برای صلاح دنیا و آخرت درش هست...

حضرت زکریا

حضرت ابراهیم 

در پیری زمانی که نا امید از داشتن فرزند بودن خدا بهشون فرزند عطا کرد پس فکر نکنید عباداتتون بی تاثیره فقط زمان و صلاح رو خدا تعیین میکنه.

ان‌شاءالله حاجاتت قلبیتون برآورده به خیر بشه.

هرکه در این درگه مقرب ترستجام بلا بیشترش میدهنداولا شما عبادت میکنید که حاجات و خواسته های قلبی خودت ...

عبادتم بخاطر خواستم نیست ..فقط خواستم بیان کنم ک بددن دعا عبادت پیش نرفتم

نخواستم بیان اینجا بگن چون نماز نخوندی یا چون توسل نکردی نتیجه نگرفتی

اما با گفتنش هم اینطور قضاوت شدم ک حتمن به خاطر خواستت عبادت کردی

ولی کلن موضوع عبادت بزاریم‌کنار و اینک به حاجتمون به صلاح نبوده و داده نشده بالا هم گفتم باشه قبول

بس این بین من کلی ضربه خوردم اونا دلیلش چیه 

مثلا بعد کلی تلاش و هزینه کردن جنین تشکیل بشه و یهو بگن دوتاش اوت شد یعنی موقع دوب شدن نابود شده

فکرشو بکن وقتی میتونستی دوتا شانس بیشتر داشته باشی حالا شد یه شانس واقعن داغونم

اخرین شانسم هست چون دیگه ن توان دارو خوردن دارم ن توان هزینه مالی

الان باز قضاوت میشم تو ک پول نداری چرا دنبال بچه هستی

هزینه ناباروری ۱۰۰ ملیون برمیداره و برای یک کارگر سخته 

اما وقتی بچه بیاد ماهیانه ادم‌میتونه خرجشو بده و برای ایندش پس انداز کنه..بیمارستان پول ماهیانه قبول نمیکنن یکجا میخوان

تو این راه پیر شدم داغون شدم