2777
2789
عنوان

میشه بیاید استرس دارم🥲

101 بازدید | 8 پست

میشه هرچی بدونید بگید لطفا

از ۲ روز پیش تا حالا زیربغل سمت راستم درد میکرد. امشب دست زدم یه چیز کوچیکی اندازه عدسی حس کردم. خیلی نگرانم فکرکنم غدد لنفاویه‌. چی کار کنم؟ شبیه زیرپوستیه چون سرسیاهه. نمیدونم زیرپوستیه یا غدد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خطرناکه؟چون چندماه پیشم اینطور شدم

نه

دلایل مختلف داره

مام میزنی؟ 

برا سرماخوردگی و...  هم میتونه باش

من سالهاس گاهی میشم اولاش نگران بودم رفتم سونوگرافی گفت همونه و چیزی نیس

باز اگه نگرانیت رفع نشد یه سونو بده خیالت راحت بشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نهدلایل مختلف دارهمام میزنی؟ برا سرماخوردگی و... هم میتونه باشمن سالهاس گاهی میشم اولاش نگران بودم ...

مام قبلا میزدم. یه چندماه پیش

الانا اصلا نمیزنم.

بخدا ۸ روز پیش رفتم سونو هیچی نبود

مام قبلا میزدم. یه چندماه پیشالانا اصلا نمیزنم.بخدا ۸ روز پیش رفتم سونو هیچی نبود

پس نگران نباش

این غدد صرفا برای مبارزه با عفونت های احتمالی متورم میشه

مثل سرماخوردگی که غدد زیر گردن متورم میشن

متورم شدنش در حالت عادی یعنی داره کارشو درست انجام میده

پس نگران نباشاین غدد صرفا برای مبارزه با عفونت های احتمالی متورم میشهمثل سرماخوردگی که غدد زیر گردن ...

یعنی موقع سرماخوردگی ک گلو متورم میشه مث همین زیربغله؟

چی بگم ولا تو نت همش میاد سرطان و... ادم میترسه

یعنی موقع سرماخوردگی ک گلو متورم میشه مث همین زیربغله؟چی بگم ولا تو نت همش میاد سرطان و... ادم میترس ...

نترس، احتمال سرطان یک در هزارمه

بازم میگم راحتی خیال خودت از همه مهم تره، میتونی با یه دکتر مشورت کنی  و تایید بگیری و نگران نباشی