2777
2789
همیشه با قیمت دلار و طلا بعدش ماشین و بعد خونه افزایش قیمت داشتن فعلا اینکه خونه و ماشین افزایش قیمت ...

خودت دقیق تجربه شو داشتی؟ 

من حافظم ماهیه یادم نمیمونه روند بازار قبلا چجور بوده🥲

اگر عید ماشین صفرمو نمیفروختم بدم شوهرم این وضعم نبود 

انقدر بی ماشینی اذییتم میکنه افسرده شدم

ببین یکم ترامپ میاد سرکار و خیلی از تحلیل گرا میگن قیمتا ریزش میکنه، اگه این اتفاق بیفته طلا تا ۵ دل ...

دلار بیاد پایین خدا کنه 

طلا چی؟

میگن میاد پایین؟

من سوهرم میگه عقل نداری ببر طلا بخر 

میگم طلا منو از افسردگی خونه نشینی نجات نمیده

ماشینه که برام وسیله میشه میرم هرجا حالم خوب میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون ماشین وارداتی ها هم خیلی گرونن منکه کلا ۱۰۰ میتوام جور کنم حالا هرچی بتونم بخرم🫥😁

عزیزم با ۱۰۰تومن ک نمیشه ماشین خرید😐

حتی همین الان ک قیمت ماشین کف بازار با این بودجه ماشین پیدا نمیکنی شاید یه ماشین تصادفی بتونی پیدا کنی اونم هرروز باید ببریش تعمیرگاه

۱۰۰تومن برو طلا بخر به جای ماشین به درد نخور

دلار بیاد پایین خدا کنه طلا چی؟میگن میاد پایین؟من سوهرم میگه عقل نداری ببر طلا بخر میگم طلا منو از ا ...

اره دلار بیاد پایین طلاهم میاد پایین، ولی خب مملکت ما نمیشه روش حساب کرد یهو اون ور دنیا یه اتفاقی میفتع اینجا قیمتا میترکه یه مسئولی یه جیزی میگه دوباره معادلات بهم میخوره! ادم نمیدونه چه کنه

اگه الان پول نقد داری در مورد صندوق طلا که توی بورسه تحقیق کن چون اجرت نداره همونقدر که بخری همونم میفروشی قیمتشم با طلا بالا پایین میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم با ۱۰۰تومن ک نمیشه ماشین خرید😐حتی همین الان ک قیمت ماشین کف بازار با این بودجه ماشین پیدا نمی ...

ماتیز پرسیدم ۹۰ تومن

من دنبال ماشین رنگ دارم که افت شدید کرده باشه و فقط فنیش سالم باشه

میخوام یه چیز مچاله بخرم فقط هرجا میخوام راحت برم بیام و کوچولو باشه 

خودت دقیق تجربه شو داشتی؟ من حافظم ماهیه یادم نمیمونه روند بازار قبلا چجور بوده🥲اگر عید ماشین صفرمو ...

بله همیشه دیدم 

ببین روند بازار به یک شکل هست اصلا تاریخ همیشه داره تکرار میشه 

دلار و طلا میره بالا بعدش در فاصله کمی ماشین افزایش قیمت داره اما قیمت خونه در رکود میره هم پولها رو میبرن تو بازار طلا و ماشین کلی هم کارشناس اقتصادی پیدا میشن که از سوددهی بالاتر ماشین و طلا نسبت به خونه میکن بعد چون همه سرمایه میره سمت طلا و دلار و ماشین پول از بازار مسکن درمیاد بازار مسکن میره تو رکود بعد مصالح که تابعی از دلار هست گرون میشه و وقتی مصالح گرون باشه دیگه سازنده نمیتونه ملک رو به قیمت پایین بده تب و تاب بازار طلا میخوابه یواش یواش مردم طلاها و ارز و ماشین رو میبرن تو مسکن و قیمت مسکن هم بالاتر میره و تعادل ایجاد میشه 

البته نرخ رشد طلا در طول پونزده ساله اخیر از همه چیز بالاتر بوده 

حالا نه مصالح گرون شده نه ماشین و این ها نشونه خوبی نیست 

اره دلار بیاد پایین طلاهم میاد پایین، ولی خب مملکت ما نمیشه روش حساب کرد یهو اون ور دنیا یه اتفاقی م ...

فعلا ۵۰ دارم گذاشتم بانک حسابم کار کنه سیسمونی بخرم 

تا اون یکی وامم جور بشه 

بعد نهایت ۱۰۰ بتونم جور کنم

فقط یه ماشین مچاله بخرم واسه خودم باشه نترسم ازاینکه جای شلوغ برم و کوچولو باشه همه جا جا بشه

بله همیشه دیدم ببین روند بازار به یک شکل هست اصلا تاریخ همیشه داره تکرار میشه دلار و طلا میره بالا ب ...

میگم اینا نشونه جنگ نیس که؟

ماشین و ملک بالا نمیره چون ممکنه جنگ بشه ؟

فعلا ۵۰ دارم گذاشتم بانک حسابم کار کنه سیسمونی بخرم تا اون یکی وامم جور بشه بعد نهایت ۱۰۰ بتونم جور ...

اگه می تونی وام سهام عدالت بگیر یا خط0912داری بفروش بگذار روی ماشین  که ماشین خوب گیرت بیاد عزیزم 

عزیزم با ۱۰۰تومن ک نمیشه ماشین خرید😐حتی همین الان ک قیمت ماشین کف بازار با این بودجه ماشین پیدا نمی ...

نه بابا پدر شوهرم به رحمت خدا رفت ماشینش فروختن 117بخدا تمیز درست خوب نهایتا رو طرف دراد 125خرابی هاش درست می‌کرد من بعد ک فهمیدم گفتم کاش من برداشته بودمش 😐خیلی نو بود 

میگم اینا نشونه جنگ نیس که؟ماشین و ملک بالا نمیره چون ممکنه جنگ بشه ؟

والا جنگ که فکر نکنم بشه اما شراب هم کمتر از جنگی نیست 

جنگ که همیشه نباید با موشک و بمب باشه به نظر منم یک اتفاقایی داره پشت پرده میافته حالا جنگ نظامی منظورم نیست اما چیزی مثل تبادل قدرت 

اگر قسمت ماشین و بعد خونه بالا میره یعنی اوضاع نرمال و آروم هست 

ببین به کجا رسیدیم که امیدواریم قیمت خونه بالا بره تا خیالمون از شرایط راحت بشه