2777
2789

یعنی گناه کردیم زن به دنیا اومدیم و عروس یه خانواده ای شدیم همه جا ما باید کوتاه بیایم ما باید درک بکنیم ما باید سیاست به خرج بدیم؟ فقط ماییم که باید بقیه رو ناراحت نکنیم ناراحتی ما مهم نیست؟ مادرشوهر من بعد از چندمین بی احترامیش به من برای بار چندم خودش پیش دستی کرده و قهر کرده 😐 همیشه جایی که من باید ناراحت میشدم و احساس می کرد که احتمال داره مقصر بشه زودی یه چیز بیخودی رو بهانه می کرد و قهر می کرد و قیافه می گرفت که یه وقت مجبور نشه خدای ناکرده عذری چیزی بخواد و من همیشه تحت فشار شوهر و خانواده خودم چیزی نمی گفتم و می رفتم و میومدم ولی این بار دیگه از مقصر نشون داده شدن و عذر الکی خواستن از به سری آدمای طلبکار که اشتباهات خودشون رو نمی بینن خسته شدم و الان مدت هاست دیگه باهاشون رفت و آمد ندارم اما خانواده خودم بهم فشار میارن که باید تموم کنی و اینجوری زندگیت خراب میشه و میگن برو بذار برات قیافه هم بگیره تو کوچیکتری وظیفه اته در هر صورت احترام بذاری

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

نه نرو 

بذار یاد بگیره

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

احترام گذاشتن درصورتی هست ک متقابلا ب تو هم احترام گزاشته بشه وگرنه فایده نداره 

البته این نظر منه اسی:)

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طلبکار بودنشون خسته شدم اینکه همش انتظار دارن عروس کفش آهنین پاش کنه بره برا جلب رضایتشون بلکه منت سرش بذارن دوستش داشته باشن خسته شدم! از رفتارهای متفاوتشون از فرق گذاشتن بین عروسا از اینکه از هر فرصتی استفاده می کنن که بگن تو رو دوست نداریم فلانی عزیزدلمونه که مثلا رقابت راه بندازن خسته شدم اینکه بدترین رفتار رو با من داشتن اما بیشترین توقع رو هم از من دارن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
احترام گذاشتن درصورتی هست ک متقابلا ب تو هم احترام گزاشته بشه وگرنه فایده نداره البته این نظر منه اس ...

والا منم همین رو میگم مگه فقط باید کوچیکتر مراعات بزرگتر رو بکنه اصلا مگه بزرگتر قهر می کنه رفتار بچه گونه نشون میده پس مفهوم بزرگتری چیه فقط سنش بزرگه؟

منم دقیقا مشکل شمارو دارم با یه خانواده همیشه طلبکار وصلت کردم سوختم واقعا، شوهرمم همش میگه اونا سنش ...

چیکار می کنی پس چطور با این موضوع که سر هر چیزی که به مذاق اونا خوش نیاد مدام باید جواب پس بدی کنار بیای؟

نه کامل قطع رابطه کن نه اینکه زیاد بریخیلی کم و کوتاه بروو صمیمی نشو

به خدا به خاطر همین کم و کوتاه رفتن هم قهر می کنن 😐 

چیکار می کنی پس چطور با این موضوع که سر هر چیزی که به مذاق اونا خوش نیاد مدام باید جواب پس بدی کنار ...

سعی میکنم کار خودمو بکنم توجه نکنم خودمو میزنم به ندیدن و نشنیدن، دارم به سختی  تحمل میکنم ،کی باشه تحملم تموم بشه

سعی میکنم کار خودمو بکنم توجه نکنم خودمو میزنم به ندیدن و نشنیدن، دارم به سختی تحمل میکنم ،کی باشه ...

خیلی سخته خیلییییی