2777
2789

بچه من یه کم تو گفتارش تاخیر داشت الان میره پیش مربیش مب گه یه کم کنده و ضعیف تر از بقیه خودمم تو خونه باهاش کار می کنم بهتر شده ولی هنوزم مث بقیه نه

اینم بگم مثلا کلمه های انگلیسی و خیلی خوب یاد می گیره یا سوره ها با اینکه تازه فارسیش اوکی شده باورم نمیشد حفظ بشه با اینگه خیلی باهاش کار نمی کنم سوره رو 

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچت خیلی باهوشه همین که زبان و سوره ها رو بلده یعنی چند پله بالا تره از بقیه هم سناش. 

من خواهرم پیش دبستانیه و اصن مشقاشو نمینویسه فضوله یکم و گاهیم تنبلی میکنه و حتما مامانم باید وایسه بالای سرش و. کلی باهاش کار کنه تا یاد بگیره هم کلاسی هاشم همه اینجورین 

درکل ک تازه پیش دبستانین سخت نگیر

داداش من ضعیف بود تو پیش دبستانی تا اخر تحصیلش هم ضعیف موند البته😂 ولی الان داره زندگی میکنه تو حرفه خودش موفقه

چرا بیخود نگرانی مهم اینه یاد میگیره بعدم هنوز کوچیکه درست میشه بعدا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

پسر منم الان پیش دبستانی 

دیر حرف زد 

الآنم هنوز بعضی کلمات رو درست تلفظ نمیکنه 

اوایل سال تحصیلی معلم گفت کمی کند عمل می‌کنه 

الان الحمدلله انقد راه افتاده که معلم میگه اول از همه خیالم بابتش راحت و می‌دونم بلد 

زیاد باید حوصله کنی عزیزم 

مرتب و مرتب باش کار کن 

یه کتابایی هست آموزشی 

کوچیک و قیمت مناسب هستن 

خیلی هم متنوع

خیلی کمک می‌کنه تو راه افتادنش 

بگیر کار کن باهاش 

مثلا نوشته سایه فلان شکل رو بهش برسونید 

یا کدوم از این شکل ها میوه ست و...........

یه آموزش های اولیه ست 

اما خیلی تاثیر داره 

با آرامش روزانه باش کار کنید 

اگر اول بلد نبود حوصله کنید 

اصلا اصلا سرش داد نزنید 

انشالله طوری راه میوفته لذت ببری

دختر من حتی سه رنگ اصلی رو در پیش دبستانی قادر نبود تشخیص بده 

الان ۱۷ سالشه و تیزهوشان میره

عزیزم فقط خودت هم باید تو خونه وقت بذاری و به کمک بازی فکری و چیزهاییکه هوش بچه رو پروش میده کار کنی

من افسردگی داشتم و اصلا کاری بهش نداشتم

کلاس اول هم ضعیف بود  بعد از دوم که خودم هم براش وقت گذاشتم بهتر شد  اصلا با هیچکسی ،مقایسش نکن  و تا جاییکه میشه بهش بگو تو نابغه ای،باهوشی و غیره

اینا رو مشاوره میگفت   

عزیزم بچت خیلی باهوشه همین که زبان و سوره ها رو بلده یعنی چند پله بالا تره از بقیه هم سناش. من خواهر ...

جدی می گی؟🥺البته مربیش هم کفت اشکال نداره ولی فک کنم یه کم سخت می گیرن 

دختر من حتی سه رنگ اصلی رو در پیش دبستانی قادر نبود تشخیص بده الان ۱۷ سالشه و تیزهوشان میرهعزیزم فقط ...

ببین منم افسردگی داشتم تازه یه ساله بهتر شدم دارم یه کم وقت میذارم میدونم ضعف بچم ب خاطر کار نکردن باهاشه ولی اینو گفتی دلم روشن شد مرسییی🥲❤️

پسر منم الان پیش دبستانی دیر حرف زد الآنم هنوز بعضی کلمات رو درست تلفظ نمیکنه اوایل سال تحصیلی معلم ...

جدی خدا رو شکررر..آره این کتابای خیلی سبز و گرفتم اکثر اشو بلده وصل کردنی و اعداد و فلان و فلان حالا باز امروز میرم بگردم ببینه