2777
2789

من یکی از رشته های علوم پزشکی میخونم هدفم پزشکی بود و از رشته فعلیم بسیار ناراضی هستم.پشتکارم عالیه و از چهارده سالگی تا الان روز و شبم فقط شده درس .مامانم نمیزاره کنکور مجدد بدم ولی من به اجازه اون کاری ندارم هیچ چیز برام مثل هدفم مهم نیست.تا الان هم از رشته ام انصراف ندادم بخاطر محرومیت دوساله ام از کنکور بوده‌.مامانم یه اخلاق خیلی بدی داره اینه با وجود اینکه شاهد تلاش های شبانه روزی من بوده ولی هیچوقت حتی یکبار هم نگفت ایشالا به پزشکیت برسی.همش میگه زن فقط باید معلم بشه و هروقت از پزشکی نیاووردنم ناراحتی میکنم و اون میدونه که من به بچه علاقه دارم سعی میکنه الکی حواسمو پرت کنه میگه برو دانشگاه ازدواج کن نی نی بیار چشم رنگی موطلایی🤦‍♀️😐😐 اخه من دارم از پزشکی او آینده ام میگم تو از چی صحبت میکنیییی .آتیش میگیرم این حرفا رو میزنه من اینقدر زحمت نکشیدم که اینا رو بشنوم.همش منو دست کم میگیره با اینکه من فوق العادههه درس میخونم ولی معتقده پزشکی حق من نیست .منظورش اینه هوشم کافی نیست و باید میرفتم انسانی 

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست من علوم آزمایشگاهی قبول شد رفت خوند بعد بیمارستان استخدام شد و دو تا پسر داره . 40 سالش که بود دوباره کنکور داد پزشکی قبول شد  و الان خیلی راضی و خشنوده . به هدف ات فک رکن . مادرتون عقاید خودشون را داره . من خودم معتقدم معلمی واسه خانم بهترین شغله چون سنی ازم گذشته و معتقم ارامش تو زندگی از همه مهم تره ولی شما که هدف تون خیلی براتون مهمه حتما تلاش کنید

خدایا شکرت