جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوتا خونه. ماشین خارجی و دو تا ایرانی. یه قطعه زمین
پدر مادرت چی میخوان دقیقا؟ با کارمندی تا آخر عمر هم نمیتونست این همه کار کنه .اگه ایراد دیگه ای نمیگیرن و حرفشون بدون منطقه.بگو اگه موافقت نکنید من دیگه ازدواج نمیکنم
لطفادرخواست دوستی بفرستیدواسم.من بلدنیستم نی نی سایت.من فیش واست میفرستم.یه ربع گوشیم بزنم شارژ.می ف ...
ممنون حالا خودتو اذیت نکن گلم اونقدارم مهم نیس چند تومن کمتر بیشتر همشون یکی هستن ولی اونایی که دور برما تو سپاه بودن هم زود تر به درجه و جا و مقام رسیدن هم اینکه حقوقشون بیشتر بود همسرم منم جلو هست و حسابی اهل کار ولی اونا سریعتر رشد کردن
درجه رو مطمئنم سریعتر میگیرن عزیزم حالا چند سال یه بار و نمدونم دقیق که بهت بگم اما هم همسرم خیلی این گزینه رو گفته با حرص 😂 هم اون کسی که تو فامیلشونه با هم شروع کردن با یه مدرک الان با هم یه فاصله طولانیییییی دارن😆
برادرتون احتمالا مجردن .گرمی و سردی روزگار رو نچشیدن .مادرتون و خودتون مقاومت کنید .اینا ایراد نیست ...
نه عزیزم تاهل هستن و کارمند. حقوقشون هم بالاست شرکت نفت. میگن در شان تو نیست زن مغازه دار بشی تو باید با کارمند رده بالا ازدواج کنی. بخدا اعصاب برام نمونده