2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 143 پست

ذات بد نیکو نگردد آنکه بنیانش بد است

یک نفر رو میشناسم که حسینیه و مسجد می‌سازه و خونه اش رو نصف قیمت اجاره میده و پدوفیله

یک نفر هم میشناسم که میگه فقط خدا رو قبول دارم و نصف داراییش رو بخشیده و محرم اسرار یک خانوادست

هر چیزی باید توی وجود آدم نهادینه باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذات بد نیکو نگردد آنکه بنیانش بد استیک نفر رو میشناسم که حسینیه و مسجد می‌سازه و خونه اش رو نصف قیمت ...

اونها مسلمان هستن. مومن ودیندار نیستن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اره اینکه هر انسانی با هر ذاتو دین و مذهبی پاش بلغزه امکان پذیره،ولی اینکه از اشتباهت درس بگیری و توبه کنی نشونه ی اینه که ذاتت خوب بوده فقط اشتباه راه رو رفتی.

ولی کسی که به گناهش ادامه میده ذاتش نامعلومه

خدای مهربونم سیپورت

بنظرم این قطعا تاثیر داره 

ولی به قول دوستان خیلی از کسایی که اعتقاد ندارن مثل خارجی ها خیلی متعهدن 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

من هر چی دو زنه دیدم حاجی و نماز خون بوده.هر چی متاهل دخترباز دیدم از این تازه به دوران رسیده ها بوده.قبلا یه قشر متعهد محترم داشتیم مردم ساده ای بودند و سرشون به کار خودشون بود الان اونم نداریم دیگه هر جا رو نگاه می‌کنی کثافت بیداد می‌کنه 

تعهد هیچ ربطی به دین و مذهب نداره کاملا مربوط به ذات آدماس آدمایی دیدم خشک مذهب ولی تنوع طلب آدمایی هم دیدم بدون دین و خدا ولی تعهد اخلاقی دارن 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

بله به نظرم حتی اگر مرد مذهبی دیدین که خیانت میکنه بدونید واقعا مذهبی نیست و ادانو در میاره ایمان قلبی به خواسته های خدا ملاکه کسی که داشته باشه خیانت نمیکنه چون میدونه ظلمه و ظلم چقدر نهی شده تو دین

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
۱۰۰درصد ولی اینجا فکرنکنم حرفتو بپسندند چون غالبا لایبک هستند و مذهبی نیستند

نه اینطور نیست واقعا 

ما نمیتونیم اکثر و اقل تعیین کنیم چون امار دقیقی نداریم اما از بچگی میدیدم و میشنیدم که طرف مذهبی و اهل مسجدو... بوده ولی رو زنش صیغه هم داشته 

خیانتشون پوشش شرعی داره ولی خیانت هست درهرحال