گیر کردم بین دو راهی.....نمیدونم چیکار کنم....خانواده ام اصلا درکم نمیکنن و زندگی باب میل من نیست... مث بچه ۷ ساله بامن برخورد میکنند....دانشجوی ارشد هستم
میخوام برم خوابگاه بمونم و یه پیشنهاد ازدواج موقت دارم...آدم خوبی هست....به نظرتون قبول کنم...؟ذهنم خیلی درگیره...
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیخام بدونن...چون واقعا از خودم تعریف نمیکنم ها...خدا شاهده...از هر لحاظ عالی میترسم اونا پیشنهاد ...
با خانومای عاقل مشورت کن
از بین استادا حتی اونایی که میدونی راز نگه دارن
آره خب به اقایون نباید بگی اصلا ممکنه همین چیزی که گفتی پیش بیاد
اگرم توی دانشگاه به کسی نتونستی بگی پیش چند تا مشاور خوب برو شاید کمکت کنه
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
همچین موردی تو نی نی سایت بود...قبلا بهم پیشنهاد داده بود...نام کاربری رو هم میگم بخاین...گفتم جریان ...
ببخشیدا ولی چرا داری گدایی محبت و عشق و... میکنی
ببخشیدا ولی بشین سرجات مثل یه خانم توکل کن به خدا و وائمه انشاالله یه مورد خوب برا ازدواج پیدا میشه برات... ففط خودتو داری بیشتر گیج و سردرگم میکنی تو این مسیری ک پیش گرفتی
اسی تو آخرا سال ۴۰۲میخواستی زن موقت ی نظامی بشی اون چی شد؟
بهم گفت قید خانواده ات رو بزن..واقعا میگرفت منو...منتهی خودم خرابش کردم...زن و بچه هم داشت اون...یه ماهه کات کردیم باهم....من آزمون ارشد دادم دوران طلاقم که پارسال همین موقع ها دادگاه بودم...خلاصه از مهر خانواده ام گفتن ارشد نخون...گفتم میرم سرکار...گفتن هزینه ها بالاست...نذاشتن...حسین گفت خانواده ات یا من...منم گفتم خانواده ام...بعد رفت....گفت بشین مریضی بگیری خانواده ات دکتر نمیبرنت
ظاهار لنگو بدی بالا پول در بیاری هم لذت بخش تره هم راحت تر
لطفا عزیزم مودب حرف بزن...همه چی رابطه نیست...هدف از موقت صرفا رابطه نیست...بهش هم گفتم تو دو ماه هزینه های زندگی منو کمک کن دستم بگیر...خودم کار پیدا کردم پولت پس میدم
همینو بگو. یارویی ک کلا مجرده هیچ وقت همچین خطایی نمیکنه چون میدونه شااااید حتی یک درصد زندگی ایندهش ...
اتفاقا مجردها بیشتر ازدواج موقت دارن...ازدواج موقت ثبت نمیشه که فق یه کاغذ با این تفاوت که شرعی و قانونی..فردا دست هم رو بدی....بگیری...احساس شرم و عذاب وجدان نمیکنی...اخلاقی تره