2777
2789

دیروز عصر برگشتم خونه خسته بودم شام نخوردم یعنی یه لقمه خوردم بعدش رفتم اتاقم اونم گفت واست نگه میدارم 

بعد شب که رفتم غذارو بخورم دیدم خودش خورده

کلییی داد زدم سرش هرچی از دهنم درومد گفتم

الان اومد در اتاقمو باز کرد گفت ... جان بیا ناهار بخور

با یه لحن مهربونننننن

وای حالا من روم نمیشه برم ناهار بخورم

اگ مهربون قدرش وبدون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامادریت از مادرم مهربونتره 😐 رفتارتو درست کن😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ازش عذرخواهی کن بابت رفتار دیشبت

چقد ادم خوبیه بنده خدا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه بعضی وقتام خوب نیسولی بعضی وقتا انگار مامانمه

منم یه مادرم همیشه‌ که با بچه هام خوب نیستم 

باور کن مادر هم یک انسان هست 

خستگی داره 

ناراحتی داره 

مریضی داره 

این طبیعیه که بعضی روزا خوب باشه بعضی وقتا نه 

خدارو شکر که نامادریت ذاتا مهربونه

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖                              خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

بعضی وقتا مثل مادره بعضی وقتام عوضیه

خوب بیشتر محبت داره ظاهرا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه بعضی وقتام خوب نیسولی بعضی وقتا انگار مامانمه

فکر کردی مامان های واقعی همیشه فرشتن ؟ یکم تاپیک های اینجا رو بخون که بعضی از مامانا چه بلاهایی که سر بچه هاشون نمیارن تا قدر این بنده خدا رو بدونی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
۱۶ از یک سالگیم

خب عزیزم چرا میگی نامادری...گناه داره اونم جونیشا گذاشته پای تو برات زحمت کشیده...اون فق؟ تو رو نزاییده وگرنه حتما مثله یه مادر دورت تاب خورده و بزرگت کزده ...فکر میکنی مادرا همشون فقط نازو نوازش میکنن نه عزیزم هممون بچه هامونا دعوا میکنیم تنبیه میکنیم و مادری هم میکنیم