2777
2789
عنوان

واقعا آدم نمیدونه بعنوان معلم چیکار کنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 102 پست

من همون سر کلاس ک توضیح میدم پرسش کلاسی دارم و... دیگه دانش آموزم نخونه هم هشت رو تو امتحان میگیره

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم دبیر هست به قول ایشون با دهی که من میدم هیچ دانش اموزی دانشگاه قبول نمیشه و حق اون بچه درس خون 20 بگیر هم ضایع نمیشه

البته این برای پایه های 7.8.9 هستش و درسی غیر از ریاضی چون مهمه

منم به عنوان یه مادر میگم بچه ای که تلاش کرده نتیجش و هم میبینه 

کسی هم که تلاش نمی کنه بذارید با حداقل قبول بشه تو پایهای 10 به بالا خودش میفهمه چه غلطی کرده درس نخونده

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
اگه تو کلاس یکم گوش میدادن باز ۴ نمیشدن خدا صبرتون بده من اینجا حرصم گرفتواقعا معلما فشار کاریشون با ...

دقیقا 

ببین اینقد بیخیالن ، مثلا پنج نمره از ازمونشون شفاهی هست 

موقع امتحان اومد گفت خانوم من نخوندم صفر بذار 😑😑

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من همون سر کلاس ک توضیح میدم پرسش کلاسی دارم و... دیگه دانش آموزم نخونه هم هشت رو تو امتحان میگیره

نه خیلی از دانش آموزا هشت نمیگیرن 

مثلا من دارم دانش آموز صفر برگه ش 

یا 

سه 

یا چهار 

دقیقا ولی اینقدددد بدم میاد همکارای چاپلوس مثلا دیروز داشت یکیشون می‌گفت مستمر فلانی پنج هست من ده ...

نمیدونم واقعا.قدیم که ما می‌رفتیم مدرسه خیلی سفت و سخت میگرفتم.اکثرا هم باسواد بار اومدیم.من یادمه یه همکلاسی داشتم ۳سال کلاس اول خوند ....آخرش هم نتونست و ترک تحصیل کرد 

خواهر من راهنمایی همه درساشو ۲۰ شده بود تو‌ برگه یه قرآن ۱۹.۵ رو نداد نیم نمره اونوقت چیجوری میگی ای ...

خب استثنا اینجوری هست 

دارم اکثریت. و میگم

به نظر من شما کیلو کیلو نمره نده بدجنس نباش اما بی خیالم نباش تا بچه ها تلاش کنن

سیستم آموزشی ایران فقط میگه بچه بره بالا بچه ها باید یاد بگیرن تلاش کنن 

تن پروری و تنبلی فقط باعث ضربه به خودشون میشه!

اخی چقدر شما زرنگی توی همون کلاسی که دانش آموز درس نخون نشسته حداقل پونزده نفر نوزده و بیست شدن اون ...

خانوداشودرجریان گذاشتی؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب وظیفه شماست بهش درس یاد بدی چجوری صفر شده با اینکه توی کلاس حضور داشته پس شما چیکاره بودی

وظیفه معلمه😬😬😳😳😲بچه ها سر کلاس تو هپروت سیر میکنن 

من خودم تازه فارغ‌التحصیل شدم خوب خبر دارم

دائم عین حموم زنونه صدا پچ پچشون میاد معلم هرکارررری هم می‌کنه خفه نمیشن

زنگای ریاضی کلا صبحانه اشون رو در میارودن میخوردند که سرگرم بشن معلم هم ایراد میگرفت میگفتن خانم شما مگه یزیدید؟

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍