2777
2789
عنوان

خواهرم برای نوزادش اسباب بازی گرون خریده دخترم خرابش کرده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برخورد خواهرت شوهرش چطور بود

خواهرم مهم نبود براش گفت اشکال نداره ولی خب آدم معذب میشه خودش 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عیب نداره اون خراب نمیکرد بچه خودش خراب میکرد

خدا فامیل مثل تو به هیچکس نده😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ایرادی نداره فدای سر بچت ببرش برای دخترت یکی دیگه ماه بعد برای ابجیت بخر

آره دیگه مگه این کارو کنم 

😐😐

میخاستم دلداری بدم من خودم ب شدت رو وسیله های دخترم حساسم در حدی ک بچه خواهرم میاد در اتاق بچمو قفل میکنم و با هیچکی رو دربایسی ندارم وسیله های بچم فقط برای خودش هیچکی نباید دست بزن

وای🤣🤣🤣🤣دلداریش دارم میدم خب

اخه این چه دلداریه😐😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

خدایی بچه هاتونو کنترل کنید نباید انقد بی ادب بار بیان ک به هر چیزی دست بزنن 

حالا خواهرت شاید به روی خودش نیاره ولی اونم قطعا از این مسئله ناراحت میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
میخاستم دلداری بدم من خودم ب شدت رو وسیله های دخترم حساسم در حدی ک بچه خواهرم میاد در اتاق بچمو قفل ...

به شوهرم گفتم نمیدونم چرا خراب شد آخه اصلا دخترم کار خاصی هم باهاش نکرد گفت چون مال مردم بوده مال خودش بود عمرا خراب میشد واقعا اینطوره 

میخاستم دلداری بدم من خودم ب شدت رو وسیله های دخترم حساسم در حدی ک بچه خواهرم میاد در اتاق بچمو قفل ...

خب خواهر من شما خودت انقد سخت گیری بعد میگی اشکال نداره تو خراب نکنی خودش خراب میکنه آخه این چ حرفیه عزیزم

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
خدایی بچه هاتونو کنترل کنید نباید انقد بی ادب بار بیان ک به هر چیزی دست بزنن حالا خواهرت شاید به روی ...

عزیزم درست حرف بزن بی ادب چیه دخترم بچه اس خب اسباب بازی دید ذوق کرد بعد خواهرم خودش اصرار کرد که اشکالی نداره بزار بازی کنه اجازه داد