2777
2789

سردی نخور شربت بهار نارنج با عسل گلاب زعفران بخور

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فقط وقتی مشغول کار هستم از دست فکرام راحت میشم گلدوزی نقاشی. علی الخصوص خوشنویسی خیلییی کمک میکنه

میخوام از امروز گلدوزی و نقاشی رو شروع کنم

خدا کنه خوب شم

🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز و قرآن.

یاد گرفتن رسپیای جدید. آشپزی

حکایت گوش می‌کنم تو یوتیوب داستانا و ضرب المثلای قدیمی ایرانی قشنگن.

ورزش می‌کنم

و ببین عزیزم همه توی دنیا یه مشکلاتی دارن. حالا بیماری یا استرس شغلی یا جنگ یا مرگ عزیزشون یا مشکل اقتصادی.......... باید خودمونو وفق بدیم(یا وقف)😁 نمی‌دونم درستشو

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

نماز و قرآن.یاد گرفتن رسپیای جدید. آشپزیحکایت گوش می‌کنم تو یوتیوب داستانا و ضرب المثلای قدیمی ایران ...

من با این وفق دادنه مشکل دارم

انگار زور ذهنم بیشتره

🙂❤️
☹️کاش مغز یه دکمه داشت آدم برای چند دیقه هم شده راحت میشد از این افکار

عآره بخدا 

دیگه خودم دیوونه شدم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

من با این وفق دادنه مشکل دارمانگار زور ذهنم بیشتره

این یجور حالت آدمه🥺 اتفاقای خوب مثل اول نمی‌مونن اما خاطره های بد پررنگن. من برای خودم دفتر خاطرات تصویری از اتفاقای خوب درست کردن. از خودم فیلم می‌گیرم حین گردشم اول تاریخو می‌گم تو فیلم بعد اتفاقای خوبی که میفته رو تعریف می‌کنم. بعدا نگاهشون می‌کنم حس خوبی می‌گیرم  

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝