2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مدرسه یه همکار داشتیم معاون پرورشی بود و اصلا برنمی داشت می گفت شوهرم براش مهم نیست و هیچ وقت اعتراض نمی کنه. بعضی مردهای ساده و چشم و گوش بسته توجهی به ظاهر و زیبایی زن ندارند. شاید این هم این جوریه

عزیییییزم درکت میکنم کاش نزدیکت بودم و بهت کمک میکردم

فدات بشم که اینقده مهربونی شما😘

بچه مدرسه ای هم دارم

شوهرمم کارش زیاده روزام کوتاس

البته خدا رو شکر پرمو نیستم

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

بستگی به کل نتیپش داره اگر کلا شلخته است،خب اون ابرو هم حس شلختگی میده اگر خیلی مرتبه صورتش هم مرتبه فقط قضیه ابروئه،حس میکنم فاز کارا داوین برداشته و ابروهایش رو میخواد طبیعی بزاره.اخه ابرو رو وقتی بعد یه مدت قرنداری دیگه فقط زیادی طبیعی و پرپشته و نامرتب نیست اون که زیر ابرو نیش بزنه و ...زشته

من فقط یکبار واسه عقد ابرو بر داشتم دیگه دست نزدم فقط ماهی یکی دوبار قسمت بالا رو با قیچی کوتاه میکنم یکم 

ولی از مجردی همه فکر میکردن بر میدارم چون خودش خوش حالته و موی اضافه نداره البته ابروم بلند و کشیده که خیلیا اوایل ازدواج بهم میگفتن بردار کوتاه تر کن و... که خداروشکر نکردم الانم که اینجوری مده😁

این نظر منه

فرق بین عدم تلاش برای نظافت با عدم علاقه به برداشتن ابرو کامل مشخص میشه

من برداشت ابرو رو مثل اصلاح صورت و بدن جزو تمیزی میدونم

حالا اگه کسی همه جنبه های تمیزی و مرتب بودن رو رعایت کنه و فقط در ابرو اینکارو نکنه اشکال نداره شاید علاقه شه 

که البته من نمیپسندم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
فدات بشم که اینقده مهربونی شما😘بچه مدرسه ای هم دارمشوهرمم کارش زیاده روزام کوتاسالبته خدا رو شکر پر ...

عزیزمی هموطنم 

تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها زیاد بخون 

خدا به وقتت برکت بده گلم 

لایک نکن🚫🚫🚫