2777
2789
عنوان

بخاطر عدم تمکین نصف شب از خونه بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 108 پست
مردشون قانونی رو ببرن که واسه زن ارزش قائل نیستزن تو قانون ایران از حیوونم کمتره

هعی 

چه میشه کرد  

حالا مگه بقیه چیزامون اوکیه گکه قانونم خوب باشه  

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم خیلی شکسته اشکام بند نمیاد

هنوز عهدین درسته؟فکر کنم هنوز عروسی هم نگرفتی جهیزیه ات رو نبردی 

قربون دل شکسته ات 

عزیزم ادامه زندگیت با این آدم از این هم بدتره 

تازه اولشه ببین چجوری خودشو نشون داده بخاطر فردات امروز قوی شو و برو جداشو

برگشت به آزادی🕊

برو پیش خانوادت سر بسته جریانو بگو چی به سرت آورده برن انقد بزننش پدرشو درآرن دور از جونت مگه بی خانواده ای همونجام برو پیش وکیل راهنماییت کنه قانونیم دهنشو سرویس کن اگه خانواده خودشم مثل خودش بی شرف نیستن به اونام بگو که تف کنن تو صورتش

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

دلم خیلی شکسته اشکام بند نمیاد

برو پیش پدرت تنها کسیه که حامیته و میتونه بندتو از این حیوون پاره کنه. این دفعه زدت اگه دفعه بعد کشتت چی؟

زنگ بزن به اون خونواده نجسش تا حساب کار بیاد دستشون. خونتم نرو چون امنیت جانی نداری 

برو پیش خانوادت سر بسته جریانو بگو چی به سرت آورده برن انقد بزننش پدرشو درآرن دور از جونت مگه بی خان ...

کسیو ندارم که بتونه شوهرمو بترسونه یا بزنتش... خانوادم خیلی مظلوم و ارومن و من از همین میترسم...الان حرم نشستم یکم اروم شم بعد یه فکری بکنم یا اینکه زنگ بزنم به بابام بیاد منو ببره

کسیو ندارم که بتونه شوهرمو بترسونه یا بزنتش... خانوادم خیلی مظلوم و ارومن و من از همین میترسم...الان ...

خانواده خودش چی پشتت در نمیان مثلا به باباش بگی بره بزنه تو دهنش ؟عمویی دایی هاتم آرومن؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋