2777
2789
عنوان

بخاطر عدم تمکین نصف شب از خونه بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 108 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ندارم تازه ازدواج کردم میفهمم چی میگی فقط موندم خانوادمو چیکار کنم

خانوادت حامی نیستن؟؟

اگر دیدی خانوادت با این قضیه مشکل دارن به نظر من اصلا باهاشون در میون نزار همه کارای طلاقت بکن و جدا شو بعدا بهشون بگو‌ اگر پذیرفتنت که چه بهتر اگر نه فدای یک تار موت عزیزم خودت برو دنبال کار شروع کن ب ساختن زندگی خودت از نو 

انقد حالم بد بود و ترسیده بودم فقط نشستم یه گوشه و تا صبح یخ زدم

اگ همسایه ایی کسی فهمیده شکایت کن تابیان بررسی شهادت بدن  برات و اگ رد کتک دیده میشه برو پزشکی قانونی 

چون همینحوری بری اقا قبول نمیکنه میگ دروغ میگه

بابات بفهمه چی بسرت داده خودش بهت میگه جداشو

بابام خیلی مهربونه همیشه دلم برا معصومیتش سوخته که چقدر درداشو تو خودش میریزه و به زبون نمیاره ، حتی یکبار با لحن بلند باهام حرف نزده... سری قبل که شوهرم دعوا کرد باهام ، بابام گف دخترم اگه دیدی اذیتت میکنه به کل تمومش کن طلاق همیشه چیز بدی نیس، اما دیدم که رنگش پرید و دستش میلرزید وقتی اینارو میگف 

نمیخام برگردم ولی همش صورت معصوم بابام میاد جلو چشمم چجوری جوابشو بدم

عزیزم انفاقی که افتاده 

بار اوله شوهرت همچین رفتاری باهات میکنه؟؟

پدرتون اگر دلسوز شما باشن میدونن که موندن توی همچین زندگی یعنی مرگ. 

پدرتون خودش باید کمکت کنه برای جدا شدن