2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست
پس چرا هرکس ی چیزی میگه؟من ی چیزی یادمه شنیدم در مورد ۴ ماهگی اما یادم نمیاد دیه ش کمتره ؟

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
کدوم انساننن اخه چرا دارید حرف الکی میزندی کدوم انسان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون جنین هنوز هیچیش تشکیل نشده که ...

نه بدن مال خودشه نه اون جنینی که تو میگی هیچی نیست، چطور هیچی نیست وقتی که هست. اگر قرار بود انسان نباشه مطمئن باش الان مثل خیلی از نطفه های دیگه دفع میشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت داری میگی مادر 😂مادر در کنار فرزندش معنی میشه وگرنه شما از لغت زن یا همسر استفاده میکردی .. اگ ...

پس چرا دوستام و اقوام نزدیکم که سقط داشتن شاد و خوشحالن؟ چون شما باور داری سقط افسردگی میاره قرار نیست همه همینجوری بشن. همه باور و اعتقادشون یکی نیست. 

اون کلمه مادر هم کلی نوشتم، چون خیلی خانوما هستن سه تا بچه دارن و شرایط بزرگ کردن ندارن ولی بازم میگن سقط نکن. 

با شما مقایسه کردم که گفتی من از تو کوچیکترم باردارم هستم یعنی داری این حسو میدی که دیرم هست😐باشه ع ...

خوشم میاد حرفی که خودت زدیو دقیقا داری به من میچسبونی 😂دیگه ۲۵سالو من از خودم نگفتم که بهترین سنه علم داره میگه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

تو اینترنت که اینو نوشته.

دقیقا کجای اینترنت زده؟چرا از خودتون درمیارید اخه خواهرم بگو نمیدونم

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
میتونی قبل از 4 ماهی سقطش کنی چون روحی در تنش نیس

متأسفم برا طرز تفکرت 

وقتی نطفه تشکیل میشه یعنی جنین شکل گرفته اینکه سه ماهگی اعضا و جوارح جنین کامل میشه به این معنا نیست که جنینی وجود نداره 

خانم خوب حواست باشه چجور راهنمایی میکنی اگه اسی با حرف شما فرزندش رو بکشه شک نکن شما هم تو این گناه سهیمی اونوقت شما هم تاوان مرگ یک انسان رو هم در این دنیا هم آخرت پس میدی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عجب...فکر میکردم زیر ۴ ماه مشکلی نداره

نه عزیزم 

تو اینطور بحثا محتاط باش خدای نکرده اش نخورده دهن سوخته نشی حق الناسی بیاد گردنت

متأسفم برا طرز تفکرت وقتی نطفه تشکیل میشه یعنی جنین شکل گرفته اینکه سه ماهگی اعضا و جوارح جنین کامل ...

۴ ماهو قبول ندارم

ولی تا قبل اینکه قلبش تشکیل بشه باید تصمیمو بگیرم