2777
2789

سلام

همه افکار غیرارادی و منفی  ، پوچن ،  توجه شماست که تحمل اون هارو براتون سخت می‌کنه ، من کاملا شما رو درک میکنم که چه حسی دارید چون خودم هم درگیر بودم تا حالا.

یکسری تجربه ها دارم که ان‌شاءالله به کارتون بیاد .

نمی‌دونم شما قبلاً تجربه همچین افکاری رو داشتید یا نه مثلا در کودکی به صورت رهگذر ... اگر دقت بکنید بعدها که یادتون افتاده می‌خندیدید ... همه این فکر ها هم همینطوره ... تنها کاری که باید بکنید اینه که خودتون رو مجبووور کنید به یک چیزی (می‌تونه متن باشه ، گل ، یک تصویر چه واقعی چه خیالی ، هرچی) به مدت طولانی توجه کنید و ذهنتون رو با اون چیزی که میخواهید درگیر کنید ... تا ذهنتون کم کم قدرت بگیره و بتونه توانایی بی اعتنایی و فراموش کردن افکار وسواسی رو به دست بیاره و انرژی کمتری بهشون بده تا ذهن و روانتون شفاف بشه ...

کنترل ذهن مثل ورزش جسمیه که اگر بهش نرسیم عضله ها شل میشن.. برای ذهن هم باید وقت گذاشت و به صورت ارادی به چیزی توجه کرد ... و اینکه ابدا با این افکار بحث نکنید و منطق نیارید نگران نباشید هیچ اتفاقی نه برای خودتون و نه در زندگیتون نمیفته!

می‌دونم استرس دارین ، می‌دونم و درکتون میکنم ولی تجربه خودمه که با حرف زدن در موردش هیچ فرجی حاصل نمیشه که هیچ بدتر تو باتلاق فرو میری

اولش سخته ، خیلی هم سخته ، باید اراده کنید ، بهاشو بدید و انگیزه هارو بیارید جلو چشمتون و دائم به خودتون تلقین کنید تا توی کنترل توجهتون و فکر کردن مهارت پیدا کنید ...

با یک بار دوبار هم نمیشه ... با اعتماد به اینکه یکروزی نتیجه میده آنقدر این کارو انجام بدید که براتون ملکه بشه بعد از ی مدت خودتون هم تعجب میکنید ... فقط دیگه دست به کار بشید ، تک تک این روزها ارزشمند هستند ، انتقامتون رو از شیطان و ذهنتون بگیرید ، بدونید که شما سلطان ذهنی نه افکارتون.

در این ماه رجب راز و نیاز با خدا رو هم فراموش نکنید  😍🌷

من رو هم دعا کنید✨

سلام

همه افکار غیرارادی و منفی ، پوچن ، توجه شماست که تحمل اون هارو براتون سخت می‌کنه ، من کاملا شما رو درک میکنم که چه حسی دارید چون خودم هم درگیر بودم تا حالا.

یکسری تجربه ها دارم که ان‌شاءالله به کارتون بیاد .

نمی‌دونم شما قبلاً تجربه همچین افکاری رو داشتید یا نه اگر دقت بکنید بعدها که یادتون افتاده خندیدید ... همه این فکر ها هم همینطوره ... کاری که باید بکنید اینه که خودتون رو مجبووور کنید به یک چیزی (می‌تونه متن باشه ، گل ، یک تصویر چه واقعی چه خیالی ، هرچی) به مدت طولانی توجه کنید تا جایی که ذهنتون رو با اون چیزی که میخواهید درگیر کنید ... تا افسار ذهنتون رو شما به دست بگیرید . و بعد کم کم به این افکار بی اعتنایی کنید و حواستون رو پرت کنید و تا خواست تو ذهن شما بشینه بتونید خودتون رو مشغول چیز دیگه ای کنید

کنترل ذهن مثل ورزش جسمیه که اگر بهش نرسیم عضله ها شل میشن.. برای ذهن هم باید همینطور وقت گذاشت .بعد اینکه ابدا با این افکار بحث نکنید و منطق نیارید نگران نباشید هیچ اتفاقی نه برای خودتون و نه در زندگیتون نمیفته!

می‌دونم استرس دارین ، می‌دونم ولی تجربه خودمه که با حرف زدن در موردش هیچ فرجی حاصل نمیشه که هیچ ، بدتر تو باتلاق فرو میری

اولش سخته ، خیلی هم سخته ، باید اراده کنید ، بهاشو بدین و انگیزه هارو بیارید جلو چشمتون و دائم به خودتون تلقین کنید ...

با یک بار دوبار هم نمیشه ... با اعتماد به اینکه یکروزی نتیجه میده آنقدر این کارو انجام بدید که براتون ملکه بشه بعد از ی مدت خودتون هم تعجب میکنید ... فقط دیگه دست به کار بشید ، تک تک این روزها ارزشمند هستند ، انتقامتون رو از شیطان و ذهنتون بگیرید ، بدونید که درنهایت شما سلطان ذهنی نه افکارتون.

در این ماه رجب راز و نیاز با خدا رو هم فراموش نکنید 😍🌷

من رو هم دعا کنید✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامهمه افکار غیرارادی و منفی ، پوچن ، توجه شماست که تحمل اون هارو براتون سخت می‌کنه ، من کاملا شم ...

مرسی از راهنمایی قشنگتون 

الان چند روزه ذهنم میگه اگر واسه خواهرت خواستگار بیاد اونم جواب مثبت بده خدایی نکرده دوتاشون آتیش میگیرن باید بعد این اولین خواستگارو رد کنه‌

این داره منو عذاب میده چند روزه 

الان‌چجوری با این وحشت روبه‌رو شم اگ‌میدونید بگید لطفا