سلام
همه افکار غیرارادی و منفی ، پوچن ، توجه شماست که تحمل اون هارو براتون سخت میکنه ، من کاملا شما رو درک میکنم که چه حسی دارید چون خودم هم درگیر بودم تا حالا.
یکسری تجربه ها دارم که انشاءالله به کارتون بیاد .
نمیدونم شما قبلاً تجربه همچین افکاری رو داشتید یا نه مثلا در کودکی به صورت رهگذر ... اگر دقت بکنید بعدها که یادتون افتاده میخندیدید ... همه این فکر ها هم همینطوره ... تنها کاری که باید بکنید اینه که خودتون رو مجبووور کنید به یک چیزی (میتونه متن باشه ، گل ، یک تصویر چه واقعی چه خیالی ، هرچی) به مدت طولانی توجه کنید و ذهنتون رو با اون چیزی که میخواهید درگیر کنید ... تا ذهنتون کم کم قدرت بگیره و بتونه توانایی بی اعتنایی و فراموش کردن افکار وسواسی رو به دست بیاره و انرژی کمتری بهشون بده تا ذهن و روانتون شفاف بشه ...
کنترل ذهن مثل ورزش جسمیه که اگر بهش نرسیم عضله ها شل میشن.. برای ذهن هم باید وقت گذاشت و به صورت ارادی به چیزی توجه کرد ... و اینکه ابدا با این افکار بحث نکنید و منطق نیارید نگران نباشید هیچ اتفاقی نه برای خودتون و نه در زندگیتون نمیفته!
میدونم استرس دارین ، میدونم و درکتون میکنم ولی تجربه خودمه که با حرف زدن در موردش هیچ فرجی حاصل نمیشه که هیچ بدتر تو باتلاق فرو میری
اولش سخته ، خیلی هم سخته ، باید اراده کنید ، بهاشو بدید و انگیزه هارو بیارید جلو چشمتون و دائم به خودتون تلقین کنید تا توی کنترل توجهتون و فکر کردن مهارت پیدا کنید ...
با یک بار دوبار هم نمیشه ... با اعتماد به اینکه یکروزی نتیجه میده آنقدر این کارو انجام بدید که براتون ملکه بشه بعد از ی مدت خودتون هم تعجب میکنید ... فقط دیگه دست به کار بشید ، تک تک این روزها ارزشمند هستند ، انتقامتون رو از شیطان و ذهنتون بگیرید ، بدونید که شما سلطان ذهنی نه افکارتون.
در این ماه رجب راز و نیاز با خدا رو هم فراموش نکنید 😍🌷
من رو هم دعا کنید✨