من پارتنرم یه جوری بزرگ شده که همه میدونن دنبال رابطه های الکی نمیره شخصیتش جوریه که میگه چطور ممکنه بدونی اون رابطه به جایی نمیرسه و ادامه بدی محبت کنی به یه جنس مخالف من هیچ وقت نمیتونم وقتی کسی رو دوست ندارم بهش بگم دوستت دارم
یجوریه ک همه وقتی فهمیدن ما تو رابطه ایم بهش گفتن خیلی عجیبه فلانی یه دختری رو دوست داشته باشه ازش بعیده و رفیقاش سر به سرش میذاشتن
بعد دیشب یه جایی رفت که داشتیم تلفنی حرف میزدیم یه دختر از اون دخترای اونجوری قرار بود ی کلیدی رو بهش بده
حتی نمیدونست دختره کیه چجوریه اصن اینم خیلی رسمی گفت ممنونم ازتون ظهر که خواستم برم کلیدو کجا تحویل بدم؟
دختره گفت من واحد رو به روییم تنهام هر وقت خواستی میتونی بیای کاری چیزی داشتی خجالت نکشیا من هستم😐
بعد بحث افتاد
*گفت به عنوان یه پسر که رفیقای مختلفی داره توی جامعه میگم هیچ پسری دلی ی دختر پلنگ و اینجوری رو دوست نداره مگر برای سوءاستفاده و برنامه یه مدت شلوار پاره
پوره مد بود الان هر کی بپوشه بهش میگن چقدر سمه
ولی یکی به خودش برسه ساده و خاکی باشه خیلی بهتره و هیچ وقت از مد نمیفته اینجوری مثال زد🥴
از اینکه آدم درستیه و سالمیه شک ندارم دیشبم خیلی ناراحت بود به خاطر این جریان نگین دروغ میگه و فلان
خودم ک هیچی یه شهر با این شخصیت میشناسنش...
شما این حرفا رو قبول دارین؟