2777
2789

من پارتنرم یه جوری بزرگ شده که همه میدونن دنبال رابطه های الکی نمیره شخصیتش جوریه که میگه چطور ممکنه بدونی اون رابطه به جایی نمیرسه و ادامه بدی محبت کنی به یه جنس مخالف من هیچ وقت نمیتونم وقتی کسی رو دوست ندارم بهش بگم دوستت دارم

یجوریه ک همه وقتی فهمیدن ما تو رابطه ایم بهش گفتن خیلی عجیبه فلانی یه دختری رو دوست داشته باشه ازش بعیده و رفیقاش سر به سرش میذاشتن

بعد دیشب یه جایی رفت که داشتیم تلفنی حرف میزدیم  یه دختر از اون دخترای اونجوری قرار بود ی کلیدی رو بهش بده

حتی نمی‌دونست دختره کیه چجوریه اصن اینم خیلی رسمی گفت ممنونم ازتون ظهر که خواستم برم کلیدو کجا تحویل بدم؟

دختره گفت من واحد رو به روییم تنهام هر وقت خواستی میتونی بیای کاری چیزی داشتی خجالت نکشیا من هستم😐

بعد بحث افتاد 

*گفت به عنوان یه پسر که رفیقای مختلفی داره توی جامعه میگم هیچ پسری دلی ی دختر پلنگ و اینجوری رو دوست نداره مگر برای سوءاستفاده و برنامه یه مدت شلوار پاره 

پوره مد بود الان هر کی بپوشه بهش میگن چقدر سمه

ولی یکی  به خودش برسه ساده و خاکی باشه خیلی بهتره و هیچ وقت از مد نمیفته اینجوری مثال زد🥴

از اینکه آدم درستیه و سالمیه شک ندارم دیشبم خیلی ناراحت بود به خاطر این جریان نگین دروغ میگه و فلان 

خودم ک هیچی یه شهر با این شخصیت میشناسنش...

شما این حرفا رو قبول دارین؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

دوست پسرت دروغ میگه. 

بعیدمیدونم اون دخترگفته باشه من تنهام بیا. 

شاید فقط گفته بیا واحد رو به رومن هستم. 

پسراازاین جلب توجه ها پیش دوست دخترشون خوششون میاد

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.

الان از نظر این یوزارسیف خانِ شما هر دختری که یکم تزریق داره و جراحی کرده... مشکل اخلاقی داره؟! 

بهش بگو از آن نترس که های و هویی دارد...

خودش میفهمه چی میگی.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست پسرت دروغ میگه. بعیدمیدونم اون دخترگفته باشه من تنهام بیا. شاید فقط گفته بیا واحد رو به رومن هس ...

خودم پشت گوشی بودم قشنگ صدای دختره رو شنیدم🫠

پلنگ بودن یا نبودن دلیل بر بد بودن و خوب بودن نیست حتی اگه تا خرخره ژل تزریق کنه طرف بازم یک آدمه

به سایت عجایب خوش آمدید 😐❤ بعدم من نیومدم اینجا با کسی بحث کنم عقده هات سر خودت خالی کن 😁 

آره اکثریت پسرهای عاقل البته همینطوری

یه عده که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن هم ممکنه با همونها گول بخورن 

اما پسر عاقل دنبال زن زندکی میره 

یکی اقوام دور پسره خودش واقعا خوشگل خوشتیپ بالاخره تهران انواع اقسام دخترها ولی با یه دختر چهره معمولی دوست شد  ازدواج کرد اما دختر واقعا دختر خوبیه حتی مادرشوهرش ازش تعریف میکنه 

الان از نظر این یوزارسیف خانِ شما هر دختری که یکم تزریق داره و جراحی کرده... مشکل اخلاقی داره؟! بهش ...

اخ که حق گفتی. همه رو بایه چوب نمیزنن که. 

دخترهایی دیدم با قیافه شیطون اما پاکترازاونا نبود. 

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
این حرفارو هم پسره در مورد خودش زده اینکه یه شهر منو اینطوری میشناسن و این حرفا

شغلش یجوریه ک کل شهر باهاش درارتباطن 

وگرنه اگر خودش میگفت مگه باور میکردم😂😐