2777
2789
عنوان

کمکم کنین خاهشا

222 بازدید | 25 پست

من ۶ ساله با یکی هستم خیلی همو دوست داریم منتها چون از سن کم باهم بودیم نتونسیم زودتر ازدواج کنیم الان من ۲۰ و اون ۲۳ سالشه چند ماه پیش اومدن خواستگاری بابام گفت باید بری سربازی الانم داره دنبال کاراشه که بره شرایط اقتصادیش متوسط هرچی خریده خودش خریده و زحمت کشیده از باباش پولی نگرفته، منم خیلی دوست داره تو این چند سالم ازش خیانت یا چیزی ندیدم اما مشکلش اینه روم حساسه و از اینکه با رفیق برم و بیام بدش میاد میگه فقط کسایی که خانواده دارن و اینکه یکم زود عصبی میشه و دوست نداره من سرکار برم من با اینکه دوسش دارم خیلی دو دل شدم و از آینده میترسم خیلی میترسم بعدا به مشکل بربخوریم‌و‌ نگرانم از اونورم میدونم اگه بهم نرسیم تا ابد حسرتش ب دلم‌ میمونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحصیل یا کار کردن رو بیشتر دوست داری یا ایشون رو؟

باهاش صحبت کن اگر راضی نشد اون موقع انتخاب کن

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
اره اینکه رفیقم میگه اونی که خانواده داشته باشه حرف درستیه اصلا تو زندگی به رفیق نمیشه اعتماد کرد بب ...

بله خودمم این حرفشو قبول دارم اما خیلی نگران آینده هستم هی بقیه تو دلمو خالی میکنن منم ب شدت آدم‌گوشیی هستم

چرا

ببین راجب سرکار رفتن و این داستانا اول باید دید اصلا خودت جنم کار کردنو داری و ادم زبر و زنگی هستی یا ن ؟ چون اینجور کیسا برای دخترا تنبل و سقف کوتاه شاهزاده سوار بر اسب سفیدن و اگه هیچ هنری تا الان تو زندگیت کسب نکردی ب نظرم همینو بچسب پس فردا اگه تو زندگی برات کم هم گذاشت میتونی ازین قضیه استفاده کنی و بگی حیف خودت نمیذاری برم سر کار وگرنه الان زندگیمون گلستان بود و... کلی ازین حرفایی که میتونه باعث بشه بیشتر تلاش کنه 

از طرفی اگه دختری باشی ک یکی دیگه خرجتو میده و شوهرت تنها نون اور خونست همون شوهرت حق داره برای جیک و پوکت تصمیم گیری کنه و روی رفت و امدات ریز بین باشه . 

همه چیز بستگی ب خودته داره به اینکه ایا تو دختر کاری و اجتماعی ای هستی یا ن 

بله خودمم این حرفشو قبول دارم اما خیلی نگران آینده هستم هی بقیه تو دلمو خالی میکنن منم ب شدت آدم‌گوش ...

خودت چند وقت باهاش بودی بهتر می‌شناسیم قلقش دست خودته بقیه از دور نظر میدن دوست داشتنت بذار کنار از روی عقل تصمیم بگیر ببین عقلتم میگه در واقعیت آدم خوبیه یا نه

تحصیل یا کار کردن رو بیشتر دوست داری یا ایشون رو؟باهاش صحبت کن اگر راضی نشد اون موقع انتخاب کن

برای تحصیل مشکلی نیس من الانم دانشجو هستم اما با کار کردن مخالفه میگه حاضرم چند شیفت کار کنم‌خواسته هاتو و رفاهتو تأمین کنم اما کار دوس ندارم بری البته من کار دوس دارم اما در کل ادم تنبلی هستم و اهل کار بیرون نیسم و‌چون تایم خوابم تنظیم نی نمیتونم مسئولیت پذیر باشم و سر یک ساعت مشخص کار برم اما کلا نگران آینده ام وسواس فکری گرفتم دلهره و اضطراب دارم