2777
2789
عنوان

هرازگاهی حس میکنم اسم دخترم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چه مخففی داره چهار حرف اسم؟تازه نوری هم چهار حرفیه حالا نور میشد مخفف باشه بعدشم اسمش خوشگله

واقعا

خیلی ممنون عزیزم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

ببین شما هر اسمی بزاری کسی که سنش خیلی بالا باشه یا بلانسبت بی‌فرهنگ باشه نخواد درست تلفظ کنه نمیکنه 

مثلا فاطمه که مذهبیِ و قدیمیه قطعا تلفظ راحتی هم برای همه داره فاطی صدا میکنن 

پس مشکل از اسم بچه‌ت نیست 

مشکل از فقر فرهنگ و بالا بودنِ سنِ

شما هربار برای بزرگترها بگو نورا بگید لطفا 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نورا خییییلی قشنگه

اینجوری باشه همه اسما یه مخففی دارن که شاید خوش آیند نباشه

من یکی میشناسم میخواست اسم بچشو بزاره فرشاد مادربزرگه نتونست تلفظ کنه گفت چرشاب ( چرشاب به زبان ما ینی چادرمشکی)

خلاصه فرشاد کنسل شد🤣🤣🤣

عاشق امام زمانم❤

عزیزم اتفاقا نورا خیلی هم قشنگه

خب بگن نوری مگه چشه.. تازه همه ک نمیگن نوری

مهم شما و خونوادت و بعدا دوستا و رفیقاش هستن ک همون مورا صدا میزنن

تازه شم گفتی آدمای مسن.. دختر شما قرار نیست در آینده با اون آدمای مسن زندگی کنه ک آنقدر نگرانی

نورا مخففش میشه نوری؟؟؟!!اگه عوض کنی خودش نمیتونه بعدا عوض کنه هامیگن که فقط یه بار میشه اسمو عوض کر ...

ن مخففش میش نور ک خاصه

ولی نوری میگن متاسفانه

واقعا من نمیدونستم خیلی ممنون گفتی 

بس بزرگ شد خودش انتخاب کنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ول کن بابا اسم به این قشنگی

راس میگی عزیزم

نورا بسیار قشنگه

خیلی ممنونم عزیزم😍