2777
2789
عنوان

این داره با من لاس میزنه به نظرتون⁉️😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 85 پست

الان امشب با بنز بیاد نظرت عوض میشه 😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با فروشنده گرم نگیری باهات راه نمیاد توی هر مواردی نه فقط سگ

حالا مگه چقد بهت تخفیف داد؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
حالا مگه چقد بهت تخفیف داد؟

فعلا که حرف پول نزده 

اولش گفت ۲۵۰۰ ولی دیگه حرفشو نزد و اصرار نکرد که الان پول براش بریزم و اینا 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

چی تو خودش دیده که باهات لاس میزنه!!!

پسرا اول اعتماد به نفس بودن بعد دست و پا درآوردن 😂

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

فعلا که حرف پول نزده اولش گفت ۲۵۰۰ ولی دیگه حرفشو نزد و اصرار نکرد که الان پول براش بریزم و اینا

این میخواد مختو بزنه وقتی بهش بگی نه هزارتومن هم تخفیف نمیده پس انقد باهاش گرم نگیر

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

والا اسی تو بیشتر لاس زده تا اون 

طرز فکرت که میگی برا خرید هرچیزی باید گرم گرفت خیلی فکر چرتیه عزیزجان اصلا دلیلی نداره وقتی داری پول میدی برای خرید چیزی بخای پشت طرفم کیسه بکشی!