2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 82 پست
قلم بینی چیه؟ همین پوآر که مخاط بینی رو تمیز میکنن باهاش؟ داره اما بینیش کیپ نیست که چطور بگم خلط دا ...

عنبرنسادودکن. بخورجوهرنعنابده از فاصله ۱۵سانتی. عرق بید بده جای آب.گل خطمی دم کن بده بهش

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من اگر باهاش حرف بزنم بعد ۲ دیقه میگه دیگه خوابم نمیاد بریم تو حال بشینیم 🤣🤣🤣🤣

عزیز دلم😍😍خداحفظش کنه،منم پسرم خیلی سخت میخوابه هرشب قبل خواب نزدیک یک ساعت من این برنامه رو دارم باهاش

من ویکس دارم بگیرم بنظرت؟

اره.بگیر.قلبم بینی محافظ داره و استفادش راحته. ویکس نیست...فراتر از ویکسه. کریستال نعنا هست درواقع‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مرسی از توجهت خوشحال شدم که متوجهش شدی حس خوبی بهم داد

قربونت عزیز دلم 

منم خیلی حس خوبی دارم با شما هم کلام شدم 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

وای نگو منم دست تنهااااا دارم دو تا پسرمو بزرگ می کنم پیر و روانی شدم آرزو مونده به دلم یک روز دست ب ...

من مامانم گاهی بهش میگم چیزی بپزه میرم اونجا اما کل روز بشور بساب میکنم فقط یه غذا نمیپزم اما در همین حد میتونه کمکم باشه بعد ما ۵ تا بچه ایم کلا مامانم دکتر زیاد میره همیشههههه من باهاش میرم یکبار نشد یکی از خواهرام قبول کنه شوهرم همش میگه تعدادتون زیاده چرا فقط تو میری منم میدونم اونا پررو شدن اما چیکار کنم پیشه خودم میگم اگر روزی مادرمو از دست دادم عذاب وجدان نکشم خوب بوده باشم براش مامانمم بین همه بچه هاش منو دوست داره به من و بچم وابستس جوری که هممممممه میدونن همممه خواهرام مدام میگن ولی مامانم گردن نمیگیره

از مامانت دوری شما؟

چقدر هم زیبا چقدرم عالیهمیشه سر زنده و شاد باشید 💜بایستون توی بی تی اس کیه ؟ یا اوتی سون هستین؟

اوتی سون ام عزیزم کلا خیلی گروه ها رو استن میکنم هر آهنگی که خوب باشه و به مودم بخوره هر چیزی که به زندگیم یه چیز مثبت اضافه کنه رو میارم تو حس و حال زندگیم

شوهرم اما همیشه میگه جونگکوک از همه موفق تر میشه 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزم دارو هاش رو مرتب بده و بدنش رو تقویت کن تا زودتر خوب بشه بچه همینه کمک هم همه ندارن هیچکسم تا ...

بهش میدم دارو بخدا هفته پیش مریض بود تازه خوب شده بود ویتامینای گرون گرون میخرم براش اما تا وقتی که با بچه جاریم یجا هستیم همین بدبختیا هست اون همیشهههههه مریضه و رعایت نمبکنه پدرمو دراوردن خسته شدم بسکه تذکر دادم

اوتی سون ام عزیزم کلا خیلی گروه ها رو استن میکنم هر آهنگی که خوب باشه و به مودم بخوره هر چیزی که به ...

چه عالی منم اوتی سون ام و نزدیک ده تا از گروه های کی پاپ رو استن میکنم 

خیلی خوبه موفق باشید 

جونگ کوک واقعا با استعداده مکنه ی طلاییمون

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

آرمی چیه

واقعا نمیدونید آرمی چیه؟

قوی باش. من۳قلو دارم و تنهام‌ .شوهرم از صبح تا۱۲شب سرکار بود. اگر من میتونم تو هم میتونی♥️♥️🩵🩵🩵

اخیییی خداحفظشون کنه

منم دوست دارم یه بچه دیگه بیارم اما شرایط مالی بده و بد زایمان و بدزخمم از طرفی دوست دارم برم سرکار اما تا بچم مدرسه نره نمیشه بقول شوهرم میگه مدرسه هم بره تعطیل باشه کجا بذاریش یا مریض باشه نتونه بره پیش کی بذاریش