2777
2789
ممنونم لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید. مضطر شدیم دیگه

چشم خواهر

به حق حضرت زهرا(س) شفا پیدا کنند ان شاالله

چله عاشورا هدیه به حضرت علی اصغر(ع) بگیرید براشون به نیابت از شهدا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خدا کمکشون کنهاما ایشون مشکلشون یاد مرگ نیست، چیز دیگه ایهاتفاقا یاد مرگ باعث نشاط میشهچون تلنگر میز ...

چی میدونم احتمالا از ترس اینکه خدا نمی بخشه و .. اضطراب و استرس 

بعدشم وسواس گرفتم.برای شستن و نجاست و ...

بعدشم تبدیل شد به افسردگی

و ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفا یکی خوندن نماز شب رو برام توضیح بده پاشم بخونمخوابم نمیاد

عزیژم خوندی تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم به جمیع حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
چی میدونم احتمالا از ترس اینکه خدا نمی بخشه و .. اضطراب و استرس بعدشم وسواس گرفتم.برای شستن و نجاست ...

بله وسواس بحثش جداست، تو قرآن نم هست که وسوسه از حانب شیطانه. باید ترک بشه وگرنه باعث دوری از خدا میشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀