جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ببخشيد من ازتون راهنمایی میخوام. من بیشتر موقع به مرگ و آخرت فکر میکنم. چیکار کنم؟ انگار وسواس گرفتم
سلام بانو این اصلا بد نیست خیلی هم خوبه. وسواس نیست. اتفاقا یاد مرگ تلنگره و باعث میشه دنیا زده نشیم
البته در کنار این فکرها و احساسات باید امید به رحمت خدا هم باشه
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
چند بار همین کار رو که گفتم انجام بدینبه محض اینکه توی ذهنتون اومد ذکر بگیدکم کم مغز عادت میکنه دیگه ...
عزیزم ذکر گفتن عالیه
فقط یادمرگ اصلا بد نیست که خیلی هم خوبه
این قسمتی از خطبه امیرالمومنین(ع) هست:
شما را به یاد کردن مرگ و کاستن بیخبریتان از آن سفارش میکنم. چگونه از چیزی غافلید که شما را رها نمیکند و از شما غافل نیست؟ چگونه از کسی که مهلت نمیدهد (ملک الموت) مهلت میطلبید؟ برای پند دادن به شما مردگان بسندهاند که آنان را دیدید. بر دوشها به گورهایشان بردند، نه خود سوار بودند؛ در گورهایشان فرود آوردند، نه خود فرود آمدند. گویی آنان آباد کننده دنیا نبودند، و گویی همیشه آخرت خانههایشان بود، و پیوسته در آن غنودند. آنچه را وطنِ خود گرفته بودند، از آن رمیدند؛ و در آنجا که از آن میرمیدند، آرمیدند. بدانچه از آن جدا شدند، سرگرم گردیدند؛ و جایی را که بدان رفتند، تباه گردانیدند. نه از زشتی، باز گردیدن توانند؛ و نه بر کارِ نیک، افزودن. به دنیا خو گرفتند و آنان را فریفته ساخت؛ و بدان اعتماد کردند و بر خاکشان انداخت. پس بر یکدیگر پیشی گیرید خدایتان بیامرزد! در خانههایتان که شما را آباد کردنِ آن فرمودهاند، و بدانچه خواهان آنتان ساختهاند و بدان خواندهاند. و با شکیبایی بر طاعتِ خدا و دوری گزیدن از معصیتِ او، کامل ساختن نعمتهایش را بخواهید، که فردا به امروز نزدیک است، و چه شتابان گذرد ساعتها در روز، و روزها در ماه، و ماهها در سال، و سالها در دورانِ زندگانیِ کوتاه
عزیزم ذکر گفتن عالیهفقط یادمرگ اصلا بد نیست که خیلی هم خوبهاین قسمتی از خطبه امیرالمومنین(ع) هست:شما ...
بله صد البته یاد مرگ و قیامت بد نیست ولی در حد و اندازه خودش
متاسفانه کسی رو دیدم که بخاطر همین موضوع افسردگی گرفت.سالیان سال با افسردگی دست و پنجه نرم کرد.افسردگیش یه مدت خیلی شدید شد. الان هم دو تا بچه مریض داره و ...
سلام . کوتاه ترین مدل خوندن نماز شب رو بگینساده و کوتاه باشه لطفا
نماز شب جمعا ۱۱ رکعت هست
۴ تا نماز دورکعتی به نام نماز شب
یک نماز دورکعتی به نام نماز شفع
یک نماز یک رکعتی به نام وتر
کل اینها میشه ۲۰ دقیقه
اما اگه کوتاه تر کردین نماز وتر از همه مهمتره بعدش شغع بعدش شب
طریقه خوندنشو با اجازتون فردا میفرستم
بله صد البته یاد مرگ و قیامت بد نیست ولی در حد و اندازه خودشمتاسفانه کسی رو دیدم که بخاطر همین موضوع ...
خدا کمکشون کنه
اما ایشون مشکلشون یاد مرگ نیست، چیز دیگه ایه
اتفاقا یاد مرگ باعث نشاط میشه
چون تلنگر میزنه و نمیذاره غرق بشیم تو مادیات