2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همه هست ولی نمیدونی وقتی خوب بچه تو تربیت میکنی و باهاش رفیق میشی چه لذتی داره الان دخترم کلاس دومه نگاش میکنم از تمام کاراش لذت میبرم  البته اون ضررهای م که میگی با ورزش و تغذیه خوب به حداقل میرسه  

28سالمه عین ماشین فرسوده ام کم حافظه ام، هیکلم بهم ریخت یک سالگی پسرم من بدن درد شدیدی گرفتم چون کلسیم بدنم کم بودریزش مو گرفتم بی اعصاب شدم دندون سالم ندارم اونایی که 3تابچه دارن چه جوری سرزنده وسالمن😢😢

همینکه این همه عمرتو میذاری پای بچه تهش چقدر بهت گستاخی میکنه. ربطی هم به تربیت نداره چون تو بلوغ بچه ها با سرکشی خون ب جیگر میکنن والدینو خودمم کم اذیت نکردم مامانمو. تهشم میگن میخواستی منو به دنیا نیاری. بعدهم که، یا مهاجرت میکنن یا ازدواج بازم مثل قبل تنها میمونی . در کل فلسفه تولید مثلو هیچوقت نفهمیدم. 

من ب ایناش فکر نمیکنم میگم این بدن قراره ی روز بپوسه زیر خاک چرا پس ی انسان دیگ به وجود نیاره ولی چیزی ک باعث میشه نگران بچه اوردن باشم اینکه نتونم از پسش بر بیام اینکه این دنیا اصلا قشنگی نداشته برا خودمون اگ بچه ای ک میارم سختی بکشه چی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
زن داداش من شش سال پیش سر بچش صورتش کلا لک شد و با هیچ کرمی خوب نشد و هر روز بدتر میشه

خیلی ها اینجورین

ی خانم هم دیروز تو تاپیکم بودن

گفت لکه بارداریش نرفت ک نرفت

منی ک اینقدر هزینه کردم برا پوستم معلوم نیست چی بشه

کلا بچه دار شدن یه موضوع دلبخواهیه

قرار نیست همه از یه الگو پیروی کنن و ملزم باشن به فرزند اوری

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مسئولیت اش خیلی سنگین هست

بعد الان وضعیت اقتصادی جالب نیست بچه های این دور و زمونه هم که همه چیز می خوان به هر حال اینا تو عصر تکنولوژی و پیشرفت علم به دنیا اومدن 

من خودم فقط یه بچه می خوام

عوارض جسمیش و کار ندارم یه تنه که دیر یا زود میره زیر خاک میپوسه اما مسئولیت هاش برای من کمر شکن بود ...

خب نه دیگه ی عده مثل من مهمه براشون این چند سالی ک زنده هستن به خودشون اسیب نزنن

من که یدونه آوردم فقط برای اینکه مادر شدن رو تجربه کرده باشم.سیر شدم از همه چی.فاز اینایی که همش در ...

من مامانم بعداز زاییدن داداشم کمردرد و زانودرد گرفته بود تا همین الانم همینجوریه.واقعا تو این مملکت بچه بزرگ کردن خیلی سخته .

شاید همگی مخالف نظر من باشین ولی این دنیا جوری طراحی شده که حتی زن هم برای پیشرفت مرد به وجود اومده ...

دنیا اینجوری طراحی نشده

ولی قوانین دنیا و دین و ... واقعا فقط برای مرد طراحی شدن همشون مرد سالارانه بوده

فقط چندین ساله زنا یکم قدرت پیدا کردن خودشونو بروز بدن

🏃🏻‍♀️