2777
2789

دوازدهمم امسال هیچکس جواب درست نمیده من رفتم کافی نت ثبت نام کردم فقط برام یه معدل  گذاشت یازدهم رو که بعدا تغییرش بده الان میگن برید تایید کنید نظراتتون رو وگرنه نمیتونید کنکور بدین یا ترمیم کنید یازدهم رو حالم بده

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

تایید سوابق تحصیلی که صبح برو تو کافینت انجامش بده البته برا پست کنکوری ها اینطوریه تورو نمیدونم که دوازدهمی بازم اینه یا ن و اینو بدون گه فقط تا ۱۵م که امروز مهلت داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا اصن نگرانی نداره تا فردا وقته فقط و حتما و حتما برو کافی نت و اون برگه ای رو که موقع ثبت نام کن ...

چطوری آخه خودشونم نمیدونستن چطوریه وای خدایا چه غلطی کنم😭💔آخه میخوام ترمیم کنم

تایید سوابق تحصیلی که صبح برو تو کافینت انجامش بده البته برا پست کنکوری ها اینطوریه تورو نمیدونم که ...

خدایا نمی‌فهمم یعنی الان برم بگم تایید کنه چیو آخه فقط معدل میخواد سایت

خدایا نمی‌فهمم یعنی الان برم بگم تایید کنه چیو آخه فقط معدل میخواد سایت

عزیزم برو کافینتی که کار بلده نه این دم دستیا که چیزی حالیشون نیست بری اونجا بگی که میخام سوابق تحصیلیمو تایید کنم همین من خودم چند روز پیش همین کارو کردم 

تو برو یه کافی نت خوب خودشون میدونن چیکار باید بکنن تایید سوابق تحصیلی یعنی اینکه قبول داری معدلت تو کنکور تاثیر داره و اصلا ربطی به ترمیم نداره ثبت نام ترمیم معدل فرصتش برای یه وقت دیگس که خودشون اعلام میکنن، هنوز مشخص نکردن تاریخش برای کی هست.

ولی شما حتما صبح یعنی ۱۵ ام برای این کار برو چون اخرین مهلته.

تو برو یه کافی نت خوب خودشون میدونن چیکار باید بکنن تایید سوابق تحصیلی یعنی اینکه قبول داری معدلت تو ...

آخه میگن تایید کنی دیگه نمیتونی ترمیم بزنی

تو تایید میپرسن که مثلا توو یازدهم ریاضی و ۲۰ شدی یا فارسی و ۱۸ شدی توهم میگی اره تا ببینن نمره های ...

آخه میخوام ترمیم بزنم یکی از درسا رو هم افتادم

تو تایید میپرسن که مثلا توو یازدهم ریاضی و ۲۰ شدی یا فارسی و ۱۸ شدی توهم میگی اره تا ببینن نمره های ...

مبشه خودم تایید کنم

برو تلگرام سرچ کن  فرهنگ یار 

بعد توو کانالش بگرد ، نحوه ی تائید سوابقو گذاشته... خودت انجامش بده

آخه میخوام ترمیم بزنم یکی از درسا رو هم افتادم

میدونم منم همینکارو قرار بکنم ولی این ربطی به اون نداره این هم باید انجام بشه و برای ترمیم معدل هم یه زمانی مشخص میشه که کی بری ثبت نام کنی

برو تلگرام سرچ کن فرهنگ یار بعد توو کانالش بگرد ، نحوه ی تائید سوابقو گذاشته... خودت انجامش بده

مرسی

میدونم منم همینکارو قرار بکنم ولی این ربطی به اون نداره این هم باید انجام بشه و برای ترمیم معدل هم ی ...

واقعا پس فردا حانا میرم تایید میکنم فردا تا شب وقت دارم دیگه؟؟