2777
2789
عنوان

پر بازدید دیشب ک ترکوند حالا من عکس میزارم از من ی ایراد بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط جان جدتون به صدجور فیل تر و ادیت نذارید والا ما هم آشنایی داریم با فیل تر و ادیت 😁😁😁متوجه میش ...

بدون افکت و ارایش هم گذاشتم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خوشگلی

چشات خوشگله جانم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

مرسی عزیز دلم کلا خاستم صادقانه نظر بگیرم ببینم ایراد چهرم چیه و چیکار کنم بهتر میشه😁

قشنگی عزیزم

چتری بهت خیلی میاد

شجاعت گذاشتن عکس بی فیل تر و آرایشم داشتی

تحسینت میکنم❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چه گوگولی

فداتشمم

خوبی پسندیدمت 😂 

همه ما بدون ارایش همینیم جانم مهم اینه با دو قلم ارایش خیلی خوشگلتر میشیم پس ایرادی نیس

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

زیبا و قشنگ بدون ایراد اگر ایرادی هم بوده خودت قبلا دست به کار شدی و رفعش کردی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خوبی که

فداتشم عزیزم❤️

بدون افکت و ارایش هم گذاشتم

آره دیدم عزیزم 

اونکه با آرایش و کلی ادیت بود که هیچی 😁

ولی چهره ت خوبه ...فقط ابروهاتو فیبروز خیلی ظریف کنی عالی میشه 

بینیت هم عمل کنی صورتت خیلی تغییر می‌کنه 

نکردی هم تنت سلامت باشه خیلیم عالی هستی 😍😍😍😍

عزیزم چرا زشت؟همه انسان های جهان زیبان خداوند همه رو متفاوت نقاشی کرده ملاک های مصنوعی تو بحث زیبایی آنقدر زیاد شدن که باعث این تفکر غلط شدن...

عکس طبیعی و نچرالت خودت بسیار صمیمی و زیباتر از عکس‌های میکاپ شده ت هست

زیبا و قشنگ بدون ایراد اگر ایرادی هم بوده خودت قبلا دست به کار شدی و رفعش کردی

ن بخدا من هیچ کاری رو صورتم نکردم فقط فیلر چونه زدم اونم تو عکس صورتیه دوتا عکس بعدی کامل پخش شده و دیگ تمدید نکردم

استارتر گلی

شما اگر آنجلینا جولی هم باشی باز ازت ایراد میگیرن 

پس طبق ایراد های بقیه خودت رو قضاوت نکن

و هیچوقت حتی توی مجازی ، راجع به خودت نظر نپرس💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پیشانی ولبتو دوس دارم.خوشگلی

فدااتشم

خوشگلی از چشاته پیشوونیم خیلی بلنده دوست ندارم خودم🥲