اقا سر تا پا ایرادم😂😂 ولی ن جدی بهم بگین ایرادام چیه و چیکار کنم بهتر میشم نظرتون قابل احترامه
و عکس بدون ارایش و افکت هم میزارمم ک خیلی زشتم😂😂😂🤐
نظر واقعیتونو بدین
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
دوست دارم بگیین چ ایرادی دارم و چیکار کنم خوب میشم
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قشنگی عزیزمچتری بهت خیلی میادشجاعت گذاشتن عکس بی فیل تر و آرایشم داشتیتحسینت میکنم❤
فداتشمم گلم چشات قشنگ عزیز دلم🥰😘😘 ی بار چتری زدم شبیه قارچ شدم دیگ جرات ندارم بزنم البته ارایشگرم ناشی بود
ن بخدا من هیچ کاری رو صورتم نکردم فقط فیلر چونه زدم اونم تو عکس صورتیه دوتا عکس بعدی کامل پخش شده و ...
من فکر کردم لبت هم ژل زدی و بینیتم جراحی کردی
اسی در کل خیلی ناز و خوشگلی و چهرت به دلنشینه
چن سالته
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
خوبی پسندیدمت 😂 همه ما بدون ارایش همینیم جانم مهم اینه با دو قلم ارایش خیلی خوشگلتر میشیم پس ایرادی ...
فدااتشم😂 کی میای خاستگاری حالا ک پسند شدممم☺️😂
من فکر کردم لبت هم ژل زدی و بینیتم جراحی کردی اسی در کل خیلی ناز و خوشگلی و چهرت به دلنشینه چن سالته
فداتشم گلم ن عزیزم لبام کلا گوشتیه بینیمم کوچیک فقط نوکش کمی گرده😂🥲🥲 فداتشم عزیزم نظر لطفتع
عزیزم چرا زشت؟همه انسان های جهان زیبان خداوند همه رو متفاوت نقاشی کرده ملاک های مصنوعی تو بحث زیبایی ...
فداااتشم اخه مهربون دورت بگردم مرسی