2777
2789

چند سال پیش خونه رو فروختیم خونه بسازیم سود کنیم هنوز مجوز نگرفته چند برابر شد، چهار سال طول کشید تا بسازیم حالا مشکل شهرداری داره، شابد چند میلیارد ضرر کردیم هزااار تا رنج مختلف کشیدیم، الان کلی بدهی داریم، تا مرز خودکشی و طلاق چند بار رفتم، این چهار پنج سال به اندازه موهای سرم عذاب هایه مختلف کشیدم، خودمم شاغلم، حس میکنم همه زحماتم بر باد رفته هنوزم مشکلات نصفشون باقیه با کلی بدهی و وام، هدفم درد دل بود وگرنه راه حلی نداره مشکلم، اگر میتونید چیزی بگید اروم بشم تو مرز فروپاشی روانی هستم الان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان این مشکلات مخصوصا این موردی که شما گفتی برا خیلیا پیش اومده ..به این فک کن این دنیا کوتاهه باید همه رو بزاری و بری .کسی هم بعدش یادت نمیکنه تو برا خونه ات چیکار کردی یا نه...از لحظه هات لذت ببر و تو زمان حال خودت خوش باش ..الکی خودتو پیر و داغون نکن بخاطر خونه ای که چندین سال دیگه برا تو نیست و ما همه زیرخاکیم

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

انشاالله که تن تون سالم باشه شما زحمت خودتون رو کشیدید ضرر مالی قابل جبرانه

بخدا قسم چند ساله با شوهرم انقدررر زحممت کشیدیم که بنویسم یه کتاب میشه، چرا باید تو ایران زندگی کنیم چرا باید این همه بی ثباتی باشه، والا بخدا من برای ریال ریال پولم کار کرده بودم حلال حلال بود حق هیچ کسی رو نخورده بودم 

خدا کنه اینطور باشه از صبح که از خواب پامیشم تا شب یک بند آه میکشم

حکمت خیلی چیزا رو نمیدونی اینجور میکنی 

هروقت یادت افتاد بگو ان شالله خدا هزار برابر اون پولو بهمون برمیگردونه و اینجورم میشه این یه ترفند برای کائناته

بخدا قسم چند ساله با شوهرم انقدررر زحممت کشیدیم که بنویسم یه کتاب میشه، چرا باید تو ایران زندگی کنیم ...

خب گاهی پیش میاد ولی آدم باید از قبل تحقیق کافی داشته باشه تا بعدا دچار مشکل نشه حالا هم خودتون رو اذیت نکنید و کارها رو دنبال کنید تا پایان کار بگیرید

کاربر آقا 
چی از خودت و بچت مهمتره؟همین ک تنش سالمه و تو مطب دکترا نیستی هزار بار شکر کن پول ک میادو میره جرا ا ...

اره الان به تنها چیزی که فکر میکنم سلامتیه، وگرنه از لحاظ روانی خییلی کم آوردم