2777
2789
عنوان

ضرر مالی کردم برای درد دل تایپیک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست

استارتر منم باهاتون هم دردم ماهم تو زندگی ظرر مالی زیاد دیدیم .الان ده سال شده هنوز مستاجریم دیگه امیدی به زندگی ندارم با یه بچه مریض .اگه تن و بدنتون سالمه خداروشکر کن و دوباره ادامه بدین زندگیتونو بسازید و انقدر فکر گذشته و سرمایه از دست رفته رو نکن .من الان حاضرم تو بیابون زندگی میکردم ولی تنها بچم سالم بود انقدر خون دل نمیخوردیم .سی سالم نشده موهام همش سفید شد 

استارتر پول دوباره میاد خونه میشه خرید باز هرجور شده به سختی ولی سلامتی خیلی مهمتره قدر سلامت جسم و روحتو بدونید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره الان به تنها چیزی که فکر میکنم سلامتیه، وگرنه از لحاظ روانی خییلی کم آوردم

عزیزم خودتو ناراحت نکن  و حرص نخور هر وقت ناامیدی میاد سراغت ب پسرت فکر کن اون ب مادر قوی احتیاج داره همه ما تو ی کشتی هستیم و داریم غرق میشیم تو تنها نیستی ک گلم

دعا کنید یه روز بیام در ادامه این تایپیک بنویسم که مشکلاتم حل شده و خوشحالم

الهی آمین باهمین دل شکسته ام از ته دلم براتون الهی آمین گفتم .غصه نخور همه چی درست میشه پسرتو ببین از وجودش لذت ببر تنتون که سالم باشه دوباره کار میکنید و از نو میسازید همه چیز رو

نمیدونم چرا گاهی وقتها آدم هایی که هم شغل خووب دارن هم خیلی زحمت میکشن آخر سر آندازه یه آدم عادی با یه شغل معمولی خروججی دارن مثل شوهر خودم هم مهندسه  هم مدیره هم بخدا من و بچه هام اصلا نمیبینیمش اینقدری که درگیر کاره بعد مثلا یه فامیل داره همه ش تو خونه ست پیش زن و بچه ش یه معامله ماشین میکنه باید بیای زندگیشو ببینی زندگی لاکچری چه خرجهایی میکنن و..تازه رو که نمیکنه چی داره ولی مثلا از دهنشون میپره یه خونه شیراز داره یه آپارتمان اهواز یه ویلا شمال یه آپارتمان اصفهان زنش غیر طلاهایی که بهش آویزونه ۱ کیلو طلا دست دوم داره برای پس انداز و... والبته از این مدل آدمها کم نداریم تو دور و بریهامون

آدم نمیخواد چشمش دنبال زندگی اینو اون باشه ولی زورم میاد چطور بعضیها میتونن اینقدر راحت پول دربیارن ولی بعضی ها با کلی جون کندن و زحمت کشیدن خیلی معمولی زندگی میکنند

استارتر منم باهاتون هم دردم ماهم تو زندگی ظرر مالی زیاد دیدیم .الان ده سال شده هنوز مستاجریم دیگه ام ...

عزیززز دلم چقدرر ناراحت شدم دعاا میکنم یه روز شما هم بیاید همین جاا بگیدد بچه تون خوب شده و تمام شده این روزایه سخت 

نمیدونم چرا گاهی وقتها آدم هایی که هم شغل خووب دارن هم خیلی زحمت میکشن آخر سر آندازه یه آدم عادی با ...

دقیقاا ما هم هر دو خیییلی زحمت میکشیم بخدا من خودم برای بزرگ کردن پسرم چون هر دو شاغل بودیم خییلی عذاب کشیدیم، بعد پولمون اینجوری رفت، هی میخواام عبور کنم، پادکست گوش میکنم کتاب میخونم ولی بازم گاهی یادم میره تا مرز دیوانگی میرم 

دقیقاا ما هم هر دو خیییلی زحمت میکشیم بخدا من خودم برای بزرگ کردن پسرم چون هر دو شاغل بودیم خییلی عذ ...

فقط میتونم بگم حق داری

کاملاااا حق داری

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
دقیقاا ما هم هر دو خیییلی زحمت میکشیم بخدا من خودم برای بزرگ کردن پسرم چون هر دو شاغل بودیم خییلی عذ ...

ببین پس فقط ما تنها نیستیم خیلی های دیگه هم مثل ما هستن من اول خیلی حرص میخوردم همه ش میگفتم جمع کنیم اینو بخریم اونو بخریم الان دیگه بیخیال شدم میخوام فقط به خودم برسم و از زندگیم لذت ببرم شما هم هوای خودت رو بیشتر داشته باش و به فکر سلامتیت باش.