2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفا بیاید

64 بازدید | 12 پست

لطفا مسخره نکنید من تو مسائل دینی خوب نیستم 

من حنا گذاشتم رو سرم بعد از اینکه حنارو کاملا شستم و فکر کردم تمیز شده بعدشم غسل کردم از حموم دراومدم موهامو شونه کردم دیدم هنوز موهام خوب شسته نشده غسلم باطله؟ نمیدونم مانع رسیدن آب بود یا نه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

اره باطله گلم 

دوباره انجام بده 

ولی موهاتو کلیییی بشور

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

به پوست سرت باید آب برسه اگه کف سرت حنا نبوده درسته لای موها باشه عیب نداره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ربطی نداره. حنا که رو پوست رو نمیگیره روی مو هست. به پوست باید آب برسه

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

پوست سر شسته شده باشه کافیه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

فکر نمیکنم مانع باشه . چون شستن خود مو هم برای بعضی مراجع ملاک نیست در غسل ‌.اب به سر برسه کافیه . به نظرم زنگ بزن دفتر حرم امام رضا بپرس مطمئن تره 

۰۵۱۳۲۰۲۰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به پوست سرت باید آب برسه اگه کف سرت حنا نبوده درسته لای موها باشه عیب نداره

ببین یه سوال شما چقدر درباره ی شرک خفی و مصادیقش اطلاعات داری؟

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ببین یه سوال شما چقدر درباره ی شرک خفی و مصادیقش اطلاعات داری؟

اطلاعات خیلی زیادی ندارم عزیزم. همینکه کسانی و چیزهایی رو در کنار خداوند تو ذهنمون موثر بدونیم در جلو بردن کارها. البته بنظرم هر کس در خودش حس میکنه که این که مثلا فلان آدم رو موثر میدونه به عنوان وسیله ای که خدا قرار داده میبینه که این اسمش شرک نیست یا اینکه خود طرف رو صاحب قدرت میدونه. و برای دوری از این شرک باید توکلمون به خدا رو تقویت کنیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اطلاعات خیلی زیادی ندارم عزیزم. همینکه کسانی و چیزهایی رو در کنار خداوند تو ذهنمون موثر بدونیم در جل ...

ممنونم از توضیحتون دقیقا درسته.مثلا فرد اهل بیت یاامام زادگان رو یاشهدا رو پیش خدا واسطه میکنه ولی ممکنه فردی کلا خدا رو منکر شه بگه مشکلم رو حل نکرد ولی فلان حاج اقا مشکلم رو حل کرد این میشه شرک خفی درسته؟بعد مثلا عارف وسالک که بگه کجای کار ادم مشکل داره و دستور العمل بده اینم بنظرتون رجوع بهش میشه شرک؟

ممنونم از توضیحتون دقیقا درسته.مثلا فرد اهل بیت یاامام زادگان رو یاشهدا رو پیش خدا واسطه میکنه ولی م ...

بله اولی شرک هست. دومی باید ببینی طرف چجور آدمی هست اگر از این فرقه ای ها باشه یا صوفی یا همچین چیزایی نباید بهش مراجعه کرد.البته از دستوراتی هم که میده میشه فهمید که چه منش و مسلکی داره. یه داستان جالب در این باره هست

میگن یه آدمی اومد پیش دوستش گفت اوضاع زندگیت چطور میگذره طرف گفت خدا میرسونه دوباره پرسید نه واقعا بگو چجوری میگذره اموراتت؟طرف باز گفت خدا میرسونه بتر سوم پرسید باز طرف همون جوابو داد باز طرف قانع نشد و دوباره پرسید. طرف گفت یه تاجر یهو دی هست هر ماه یه مقدار پول میده بهم. رفیقش گف خب از اول همینو بگو‌دیگه. طرف میگه مرد حسابی سه بار بهت گفتم خدا میرسونه قبول نکردی الان میگم تاجر یهو دی قبول کردی؟؟یعنی بعضیا واقعا نمیتونن باور کنن که خدا قادر و به انجام رساننده همه چیزه 

بله اولی شرک هست. دومی باید ببینی طرف چجور آدمی هست اگر از این فرقه ای ها باشه یا صوفی یا همچین چیزا ...

اهان درسته ممنون مثال زدید.اره این پیر مهر رو نمیدونم میشناسید یا نه تو تهران معروف اند،ایشون رو دیدم یکی شماره شاگردش رو گذاشته بود البته نه تاجایی که میدونم فرقه ای نیستن اهل ولایت اند

اهان درسته ممنون مثال زدید.اره این پیر مهر رو نمیدونم میشناسید یا نه تو تهران معروف اند،ایشون رو دید ...

من خودم باشم همچین کاری نمیکنم.ما توی زیارت جامعه کبیره میخونیم که خداوندا! اگر من شفيعاني مقرّب‌تر از محمد و آل محمد ـ كه پيشوايان نيكانند ـ در درگاه تو مي‌يافتم، آنها را واسطه نزد تو قرار مي‌دادم

این دعا واقعا یک گنجینه معارفه که از امام هادی ع نقل شده یعنی امام معصوم این زیارت رو به ما یاد داده و یه کلاس امام شناسیه خودش. حالا  میخوام بگم سراغ امامان و به قول شما شهدامون بریم اگر خدا بخواد حاجتمون رو میده و البته اگر نداد هم ما رو به مقام رضا یعنی راضی بودن به رضای خدا نزدیک میکنه. یعنی چه حاجت بگیریم چه نگیریم رشد کردیم.

من خودم باشم همچین کاری نمیکنم.ما توی زیارت جامعه کبیره میخونیم که خداوندا! اگر من شفيعاني مقرّب‌تر ...

بله خیلی از توضیح دقیق و کاملتون ممنونم🤩🫂