2777
2789
عنوان

ببخشید واقعا معذرت میخوام ولی بچم پی پی شو از پوشک در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 137 پست
من خواهر شوهرم بیچاره به بچش میگفت پی پی تو دلت دلش برا مامان باباش تنگ شدهمامان باباش تو دسشویی منت ...

وای خدا انقد تصویر سازی قشنگی کنم براش که دیکه دل نمیکنه از پی پی😂

بچه ها ما تقریبا 7سال پیش کرسی داشتیم برادر زادم که دختر بود و دوسالش بود رفته بود زیر کرسی خراب کاری کرده بود از اون طرف هم براش مهمون اومد خواهر و مادر زن داداشم تا نشستن کنار کرسی دیدم خواهرش گفت زیر کرسی چی بود پام لیز خورد پاشو که در آورد نگم براتون کلا پی پی 🤣🤣

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا انقد تصویر سازی قشنگی کنم براش که دیکه دل نمیکنه از پی پی😂

وایی😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خودمم بغض داشتم الان دیدم همه خندیدن خودمم خندم گرف🤦‍♀️😅

ببین حالم گرفته بود .کلی خندیدم.

چند سال پیش پسر همسایمون کوچیک بود.خودشم پابه ماه.یهو اومد دم خونمون عوق میزد میگفت کلید پشت بوم بدید.

از بچه غافل شده بودن.یهو دیدن این دست میکنه تو پوشکش پی پی هارو میماله فرش و صورتش.ی دایره دورش پی پی شده بود

کاش خدا ی دختر بهم بده هی ازین کارا کنه🥺💔

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عزیزم خیلی سخته ولی واقعا هم خنده داره😁

اینکارو میکنه چهرتو آویزون کن اخم کن انگشتتو تمون بده جلوش بگو نو نو ولی خب تا قبل ۳سالگی درکی از حرفای منطقی ندارن 

صبرتو بالا ببر سعی کن بیشتر حواست ب حرکاتش باشه ک داره دفع میکنه همون لحظه کنارش باشی بغلش کنی ببریش دستشویی

اییی😂😂💀

سرهمی بپوش براش

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

قربونت برم ایشالا بزودی❤

خدانکنه انشالله❤️

عشقم نمیدونم چطور بگم ولی متوجه نمیشه حرف زدن رو

واقعا؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄