2777
2789
عنوان

اگه معلم بیاد خواستگاریتون قبول می کنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 73 پست

اینایی که می گن پول مهم نیست و شخصیت مهمه و... 

آخه فقط پول نیست مردی که خودش به حقوق کم معلمی راضیه، قراره یه عمر توی فقر نگهت داره بعد به خودت و بچه هات بگه خدا رو شکر کنید مردم همینم ندارن!!!

مگر این که جنم کار داشته باشه و شغل دوم دست و پا کنه

این که شخصیت خوبی داشته باشه که هنر نیست اونو بااید داشته باشه وگرنه کلا کنسله به این که حالا شغلش چیه فکر نمی کنیم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دقیقا فقط معلما نیستن که حقوقشون کمه خیلی از شغلهای دیگه هم همینطوره حداقل معلمی شغل سالمیه

اره ارگانهای دیگم وزارت کار پایین میگیرن

مگر بانک و وزارت نفت و چند جای استثنا

شکر خدا ما با اجاره مغازه و حقوق شوهرم زندگیمون میچرخه

چون قسط نداریم ما 

بله دقیقا فقط معلما نیستن که حقوقشون کمه خیلی از شغلهای دیگه هم همینطوره حداقل معلمی شغل سالمیه

فکر کردی واقعا سالمه خیر عزیزم. اولا خود معلمها انواع بیماری های عصبی رو میگیرن چون محیط واقعا داغونه، دوما از نظر اخلاقی هم سالم نیست من خودم تو این محیط هتسم و دیدم که چقدر پیشنهاد میدن مردهای معلم به زن معلم و مزاحمن چون تو محیط تک جنسیتی درس خوندن هنوز فکراشون بسته هست و تو افکار دیگه ای هستن. جنبه ندارن اکثرشون و زنبازن. اینو خودم دیدم تو محیط. هیچ هم سالم نیست. 

اینهایی که میگید نه و خیلی هم از حقوقش ناراضی هستید ، پس چرا وقتی تایپیک معلم میاد میگید معلم‌ها مفت خورن و مگه چیکار میکنن و همش تعطیلن، پس ببینید اینها هم آدم هستن و حق زندگی دارن و خانواده دارن و الان همه تو شغل اول موندن چه برسه شغل دوم اونم نیمه وقت ، پس باید یه فکری به حال  معلم‌ها کرد یا کلا مدارس دولتی جمع شه و همه برن شهریه خصوصی بدن تا قدر معلمو بدونن 

اینایی که می گن پول مهم نیست و شخصیت مهمه و... آخه فقط پول نیست مردی که خودش به حقوق کم معلمی راضیه، ...

عزیزم تدریس خصوصی توی همین مقطع ابتدایی خداتومنه ساعتی ریاضی

مردی که بخواد پول دربیاره با هر شغلی میتونه

البته اگه معلم کم بذاره بعد بیاد خصوصی جبرانی بذاره من اینو حلال نمیدونم ولی خب خیلیا درسشون ضعیفه و واقعا ربطی به معلم نداره

فکر کردی واقعا سالمه خیر عزیزم. اولا خود معلمها انواع بیماری های عصبی رو میگیرن چون محیط واقعا داغون ...

بیماری های عصبیشو قبول دارم چون خانواده چندتا فرهنگی تو خوانوادم دارم اما اون کثیف بودن محیط همه جا هست دیگه واقعا بستگی به آدمش داره

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
اینهایی که میگید نه و خیلی هم از حقوقش ناراضی هستید ، پس چرا وقتی تایپیک معلم میاد میگید معلم‌ها مفت ...

عزیزم کشور ما سیاست هاش نادرسته در تمام جهان معلمی شغلی تخصصی هست و خیلی معتبر هیچ کسی جز معلم رسمی دولت در کشورهای دیگه حق تدریس هیچی نداره والا بازداشت میشه. دوما معلمی شغل تمام وقت هست تو کشورای دیگه از 8 صبح تا 4 عصر، و حقوق خوبی هم میگیرن. کشور ما هرجا نگاه کنی یکی کلاس خصوصی زده که اینکار جرمه در بقیه کشورا. درضمن شغل معلمی پاره وقت. خود دولت نمیخواد شغل معلمی رو تمام وقت کنه چون براش خیلی بار مالی داره و باید کمش 40 تومن حقوق بده. خود دولت معلمی رو شغل پایینی دراورده و باعث شده یک عده بگن معلمها مفت خورن یا هر بیسوادی رو معلم کردن در صورتیکه کشورای دیگه فقط با ارشد و دکتری و ازمون دولت و انواع تست ها طرف میتونه معلم رسمی بشه. این دولت هست که این شغل رو از پایه بی اعتبار کرده. 

هول همه جا هستواقعا نمیشه گفت همه بدن

عزیزم من خودم دبیرم و دیدم چطوری هستن. شاید حالا شما افراد خوبی در اطرافت باشن من که خوب تا الان موارد انگشت شمار دیدم اکثرا داغونن چون محیطی که درس خوندن فکراشون رو بسته نگه داشته. هر چی دیدم دنبال زن صیغه ای و زن دوم بوده با عرض پوزش از معلمین اطراف شما. 

عزیزم من خودم دبیرم و دیدم چطوری هستن. شاید حالا شما افراد خوبی در اطرافت باشن من که خوب تا الان موا ...

عزیزم شوهر من ماده ۲۸هستش استخدامیش

دانشگاه فامیل همه جا دختر دیده هول دختر نیست

مثل همسرم خیلیا دیدم ؛دانشگاه فرهنگیان چون تک جنسیتی هست شاید اینطوری باشه ولی بازم اون بسته به فرهنگ و ذات اون آدمه چون توی اونا هم مومن به معنای واقعی کلمه دیدم که همه چی رعایت میکنن

ایمان واقعی ربطی به دانشگاه نداره ذات اون آدم و بعد فرهنگ خانوادگیشه

عزیزم شوهر من ماده ۲۸هستش استخدامیشدانشگاه فامیل همه جا دختر دیده هول دختر نیستمثل همسرم خیلیا دیدم ...

بله عزیزم من خودمم ماده 28 هستم خب اینها به نسبت کمتر هستن اکثرا تا جایی که من دیدم یا از نهضت اومدن بی ازمون یا از فرهنگیان یا مال تربیت معلم سابقن. ماده 28 خیلی کم دیدم. چون دبیری ها اکثرا تک ظرفیته هستن و هر شهر چندتا بیشتر سالی تو کل رشته ها نمیخواد

عزیزم تدریس خصوصی توی همین مقطع ابتدایی خداتومنه ساعتی ریاضیمردی که بخواد پول دربیاره با هر شغلی میت ...

اونم شغل دومه دیگه

بعد یه معلم خیلی باید توانمند باشه تا کلاس خصوصی برداره هر معلمی از پسش بر نمیاد (اکثرشون نمی تونن)

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹