2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

کاملا موافقم

از وظایف مهم انسانیه که خدا گردنمون گذاشته

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نهایت بتونم تو خرید لوازم پیشگیری یا وازکتومیشون کمک کنم ، نه چیزی بیشتر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چطوری کمک کنیم ما خودمون الان تازه خونه خریدیم شوهرم یه عالمه قرض داره خونمون کاغذ دیواری میخواد و چندتا خرج دیگه. ماشینمونو فروختیم طلامونو فروختیم ازدار دنیا همین خونه رو داریم فقط با دوتا بچه کوچیک . تو خرج خودمونم موندیم 

دلم کباب شد من خودم بچه ۲ماهه دارم شیرم کمه گاهی شب که شیرسینه هام تموم میشه هرکارمیکنم خوابش نمیبره همش التماس حضرت فاطمه میکنم یکم شیربیادبه سینه‌م بچه م گشنه نمونه.چندبارباشربت دل درد که خواب آوره خوابوندمش وقتی شیرنداشتم😭😭😭خیلی سخته گشنگی نوزاد 😭😞😞😞