با این دستور عالی میشه
نخود رو بزار حداقل ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت خیس بخوره و ابش رو هرچند ساعت عوض کن
بعدش ابکشی کن و بزار ابش بره
حالا ۲،۳ تا پیاز بسته به حجم نخودت
چند تا حبه سیر
۲ تا گوجه
و ۱ فلفل دلمه
ادویه زردچوبه
پودر تخم گشنیز
فلفل
پاپریکا
نمک
اگ ادویه فلافل داری اونم بزن
پودر انبه هم خوبه
ادویه هارو قبل چرخ کردن بریز رو نخود ها قاطیشون کن بعد چرخ کن
همرو باهم
اجازه بده موادت ۱ ساعت تو یخچال استراحت کنه
بعدش قالب بزن و سرخ کن
با این دستور عالی میشه