2777
2789
عنوان

ی تاپیک زدم درباره کربلا بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
ایشون اصلا اعراب رو قبول نداشتنو عیسی پیامبری از همون دینه

متاسفم برای چنین آدمی

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال 96 تو آژانس کار میکردم مادرم رفت مکه

مدیرمون میگفت وا چرا رفته مکه با تعجب 

گفتم اینهمه آدم میرن آفریقا اروپا و ... تعجب نداره حالا مادرم رفته خونه ی خدا تعجب میکنین؟

خب همون آدما بجای آفریقا پولشو بدن فقرا فقط به کربلا و مکه و ... میرسه یاده فقرا میفتن

ببین مردم دلشون از یجای دیگه پره  متاسفانه بعضیا ی کارایی کردن ادما از دین زده شدن و ب راحتی توهین میکنن  بنظرم مردممون فقط اعصابشون از وضعیت خورده وگرنه ب من چه فلانی دینداری میکنه یا نمیکنه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من مذهبی نیستم اصلا ،ولی باید به اعتقادات مردم احترام گذاشت.کربلا هم بنظرم تابستون نرو خیلی گرمه،اگه ...

موافقم

منم اون روز هرچی میگفتم،ادامه میداد که نباید اینکارو کنی :/

درس دارم پاییز

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

ولشون کن . خدا محبت ائمه رو به هر کسی نمیده . 

برای کربلا هم هر وقت بری با کاروان امن هست و عالی . ولی به نظرم تابستون اشتباهه . چون هم هوا گرمه هم ماه محرمه . امکانات کشور عراق در حالت عادی خوبه ولی وقتی شلوغی باشه یکم سخته . من خودم سفر رو توی خلوتی می پسندم . حرم ها رو دوست دارم در ارامش زیارت کنم . خرداد رفتم امسال واسه اولین بار . خیلی گرم بود ولی انقدر شوق داری که اصلا مهم نیست . به نظرم تابستون نرو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚