2777
2789
عنوان

ی تاپیک زدم درباره کربلا بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
ایشون اصلا اعراب رو قبول نداشتنو عیسی پیامبری از همون دینه

متاسفم برای چنین آدمی

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سال 96 تو آژانس کار میکردم مادرم رفت مکه

مدیرمون میگفت وا چرا رفته مکه با تعجب 

گفتم اینهمه آدم میرن آفریقا اروپا و ... تعجب نداره حالا مادرم رفته خونه ی خدا تعجب میکنین؟

خب همون آدما بجای آفریقا پولشو بدن فقرا فقط به کربلا و مکه و ... میرسه یاده فقرا میفتن

ببین مردم دلشون از یجای دیگه پره  متاسفانه بعضیا ی کارایی کردن ادما از دین زده شدن و ب راحتی توهین میکنن  بنظرم مردممون فقط اعصابشون از وضعیت خورده وگرنه ب من چه فلانی دینداری میکنه یا نمیکنه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من مذهبی نیستم اصلا ،ولی باید به اعتقادات مردم احترام گذاشت.کربلا هم بنظرم تابستون نرو خیلی گرمه،اگه ...

موافقم

منم اون روز هرچی میگفتم،ادامه میداد که نباید اینکارو کنی :/

درس دارم پاییز

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

ولشون کن . خدا محبت ائمه رو به هر کسی نمیده . 

برای کربلا هم هر وقت بری با کاروان امن هست و عالی . ولی به نظرم تابستون اشتباهه . چون هم هوا گرمه هم ماه محرمه . امکانات کشور عراق در حالت عادی خوبه ولی وقتی شلوغی باشه یکم سخته . من خودم سفر رو توی خلوتی می پسندم . حرم ها رو دوست دارم در ارامش زیارت کنم . خرداد رفتم امسال واسه اولین بار . خیلی گرم بود ولی انقدر شوق داری که اصلا مهم نیست . به نظرم تابستون نرو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚