2777
2789

خانما یه چند تا چیز سفارش دادم اشتباهی رفته یه شهر دیگه پیام فرشنده دادم میگه من ادرستو درست دادم پست اشتباه کرده 

الان من باید چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم پیش اومد بهش میگن بسته سرگردان 😬

من شیرازم رفته بود اهواز . برو سایت پست کد مرسوله رو بزن اون پایین اولین پیام ادرستو چک کن اگر درسته بدون که بالاخره میاد ولی کی خدا میدونه . مال من وقتی رسید پاکتش دیگه داغون بود انگار از جنگ برگشته بود شانس اوردم محافظ حبابی داشت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برای من همین اتفاق افتاد،،،اگه آدرس رو بسته رو درست نوشته باشن دوباره میارن به آدرس خودت

ادرسو که میگن درست نوشتیم ولی از پنج شنبه تاالان لامرد مونده و توی کد رهگیری نوشته به گیرنده گردیده است 

دوباره برمیگرده برا منو شهر خودمون اشتباهی داده بودن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ادرسو که میگن درست نوشتیم ولی از پنج شنبه تاالان لامرد مونده و توی کد رهگیری نوشته به گیرنده گردیده ...

عجب،،،، برو پست شهرتون سوال بپرس،،،،، چک کن ببین کد رو درست فرستاده اون کسی که ازش خرید کردی یا نه،،،، 

[QUOTE=366154133]برای منم پیش اومد بهش میگن بسته سرگردان 😬 من شیرازم رفته بود اهواز . برو سایت پست کد مرسوله رو بزن ...[/QUOTE اخه من عجله دارم لازمش دارم😭]

چند رو طول کشید؟